Städning pågår .

Hej vänner. Hoppas att allt är bra med er :) Här är det lite sådär, mår lite sådär konstigt kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men nu struntar vi i det och accepterar det. Håller nu på att städa och fixa lite här hemma och kollar samtidigt lite på halv åtta hos mig. Helt okej tisdagskväll enligt mig :)


fredag .

Hej.

Ser att mina inlägg jag gjort i veckan inte har kommit upp, mysko. Men men sånt är livet antar jag.  Idag är det fredag och jag är ledig. ska försöka få i ordning här hemma och mäta lite, funderar nämligen på att möblera om lite och sådär. Vi får se hur det blir med det. Sen i helgen är väl planen att försöka få upp den nya tvn och lite andra nya saker. Ska bli så skönt med lite förändring. Men först ska jag iaf få i mig lite frukost så jag orkar med att vara effektiv.

PUSS,

julmusik och ljus .

Hej vänner.

Söndagkväll nu strax och helgen är snart förbi. Hoppas att ni har haft en härlig helg. Själv har jag jobbat och sen igår efter det så hände det tyvärr inte så mycket mer. Var supersugen på att göra något, typ som att åka ner till björket eller vart som helst, men så blev det alltså inte. Och nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite julmusik med tända ljus och bara myser. Har varit på mysig julmarknad idag med familjen och nu längtar jag en massa till julen. Första gången på många år som jag verkligen längtar till det faktiskt. Bara få vara tillsammans med familjen och mysa med en massa ljus, färgglada kulor och glitter och att få skämma bort varandra riktigt.

Visst är det helt underbart!?


träning och en mindre charmig bild

Sådär ja då var jag så redo man kan bli för träning när man inte riktigt är taggad för det.
Men det ska säkert gå bra, förhoppningsvis bättre än sist jag kände såhär innan träning. Då slutade det ju med fem timmar på akuten och en hjärnskakning. Men det ska jag undvika idag.
Så nu återstår det bara att dra på sig ytterkläderna och ut i kylan och tanka bilen innan träningen startar.
Så vi hörs förhoppningsvis ikväll när jag tränat klart.
 

Såhär pepp känner jag mig..


tre dagar kvar .

Onsdag idag och bara halva arbetsveckan kvar att jobba. Känns superskönt att ha det avklarat. Framförallt eftersom jag har kommit in i en period då jag är supertrötthela tiden, eller ja näst intill hela tiden. Som nu tex. ligger i soffan och hade lätt kunnat somna direkt, men det går inte för ska snart packa ihop mig och bege mig till träningen. Hoppas på att jag piggnar till när jag fått i mig lite mat inför träningen och sådär.

En annan sak är ju den att jag fortfarande inte är sådär superduktigt på att uppdatera här, men det kommer nog sakta men säkert. Ska försöka få batteri på mina kameror ikväll och därefter kanske det lossnar lite. Tycker att det är så tråkigt att inte ha några bilder att visa och lägga ut..

söndag hela dagen lång .

Söndag idag och klockan är redan fya på eftermiddagen!!

Har tillbringat ett par timmar uppe i Hästveda, suttit i sekretariatet på snapphannecupen. Och nu är jag hemma och gör inte särskilt mycket. Blir väl att köra hem till mamma och pappa senare en runda och gratulera pappa på fars dag och lämna presenterna. Annars så blir det nog inte så mycket gjort idag. Lägga mig i vettig tid och ladda inför jobb imorgon igen. Men vi hörs säkert lite senare om jag inte råkar somna supertidigt idag igen.


12 november.

Lördagkväll och helg, hur välkommet som helst!!

Skulle entligen befunnit mig i Hästveda och på Hannahs 25års fest men det fick vara så för min del. Kom hem sent från jobbet och kände mig inte alls pigg, huvudvärk och börjar känna mig lite febrig. Har därför krypit upp i soffan med täcke och kudde och kollar lite på tv. Lite tråkigt att missa en sak som denna, men samtidigt så är det inte lönt att åka iväg om man inte alls känner sig pigg och laddad. Det kan vara skönt och nyttigt med en tvkväll i ensamnhet också. Hade ju faktiskt fördelen att ha umgänge igår då jag åkte hem till Mattias och hund och kollade på idol och lite annat. Mycket trevligt och skönt att ha någon att prata lite med. Tack för det.

 


tears on my pillow .

God morgon eller ja god förmiddag är det kanske snarare nu.

Varit uppe ett tag men har nu återigen lagt mig i sängen, fortfarande ont i huvudet från igår. Plus att jag absolut inte kan bestämma mig för vad jag ska göra idag. Trodde att jag hade en plan innan men den försvann igen.

Hopplöst att jag inte känner glädje för något just nu. Det är så sjuk jobbigt och tröttsamt. Vill bara spola tillbaka tiden och när vi är tillbaka på den dagen allt hände, då skulle jag bara stannat hemma helt ensam. FAN rent ut sagt. Men men det går ju tyvärr inte så lätt. Jag borde nog egetligen packa väskan och åka bort ifrån allt, men det går tyvärr inte heller. Bättre att stanna här och försöka lösa detta eller i alla fall prata om det. Usch vad jobbigt, det gör så ont. Saknar dig och det vi hade..


Nu ska jag i alla fall försöka komma på vad jag ska göra under min lediga dag och försöka vara glad. Men först nyponsopa och en ipren.




mysdag.

Hej vänner.

Hoppas att allt är bra med er. Själv är det sådär, inne i en sån period nu. Ganska så förståligt med tanke på allt som har hänt de senaste dagarna..

Har i alla fall haft en riktig mysdag med en massa Gossip girl tittande och promenader. Har också varit nere och fikat hos morfar nu ikväll med familjen. Och nu kollar jag på tv men funderar på att starta lite Gossip girl och lägga mig, har huvudvärk som bara den..




måndag och easytone .

Hej kära vänner.

Måndag igen och dags för en ny vecka. Sitter och kollar lite på nyhetsmorgon är nämligen ledig idag, tycker att det är lite sådär lite småmysigt att kolla på. Har varit uppe ett tag nu, sov hos mamma och pappa inatt och steg upp vid sex imorse och höll mamma sällskap vid frukosten och sådär. Mysigt och skönt att komma upp tidigt fast man är ledig.

Nu däremot så ska jag snart ta tag i mig själv och göra något vettigt. Tänkte ta med mig mina easytone på en runda och sen får vi se vad jag tar mig för.


hörs imorgon eller något .

Har haft en sjukt jobbig och hektisk dag idag. Därför tar jag nu och tappar upp ett varmt bad med massa bubblor och tända ljus, tar ett par ipren och gråter nog en skvätt och kryper ner i sängen tidigt. Usch och fy för denna dagen och för att må såhär.

Hörs imorgon eller något.