meningslös halvt deppdag .

Hej hej hej.

En dag som denna är verkligen helt meningslös. Att inte göra något alls en hel dag är ju helt sjukt. Får panik på mig själv. Hur kan man bara låta en hel dag bara rinna iväg!? Fast det är kanske bra på ett sätt att ha sånna här dagar, man tänker väldigt väldigt mycket på verkligen allt.

Men nu är jag trött på detta slappandet och ska försöka få lite gjort ikväll i alla fall, då kanske det känns lite bättre i alla fall..


otur och ont .

Tiden är nu inne för att förflytta sig ifrån soffan bort till sängen. Har verkligen bara slappat nu ikväll efter träningen. Kanske ganska smart med tanke på att jag fick en stenhård boll i huvudet på typ en meters håll. Huvudvärk och massa snurrande blev resultatet. Och på det så är mitt högersmalben/ankel dubbelt så stort som de vänstra. Men det ska ju kännas  att man tränar.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas att kroppen och huvudet känns bättre imorgon.
GOD NATT !!


tankar .

Helgen är nu avklarad och det är redan tisdag. Tiden springer bokstavligen iväg. Känner att ingenting vettigt blir gjort. Som denna veckan tex. varit ledig både idag och igår men ändå känns det inte som att jag har fått något alls. Fast jag egentligen har fixat lite och plockat lite och sådär.

Det enda som blir ordentligt gjort just nu är ju faktiskt träningen och det är ju i alla fall bra. Spelade ju till och med min första match igår, grattis till mig.

Känner att det borde hända något skoj snart. Något som ger en ny energi. Åka bort ett par dagar, träffa nya människor och kanske till och med ett nytt jobb och sådär. Någonting av de borde man väl kunna fixa tycker jag. De lättaste är väl att sätta sig på ett tåg eller något nånstans eller ta upp kontakten med någon man inte träffat på ett tag. Det är ju två lösningar i alla fall. Men sen är det ju bara att ta tag i det också..

Får ta mig en funderare på detta och förbereda mig för kvällens träning. Tur att jag i alla fall är duktig på denna fronten.


med en liten bild .

Godkväll godkväll.

Sitter i soffan nu och är helt slut, så tänkte starx krypa ner i sängen och sova innan mitt masterpass imorgon. Kommer nog sova gott efter träningen ikväll, som förövrigt bara sprang iväg. Dock var det väldigt väldigt blött och lerigt plus att det började ösregna sista tjugo minuterna. Så det var riktigt skönt att komma hem och värma sig.

Får se ifall det blir någon uppdatering här morgon, annars så hörs vi på lördag för då är jag ledig. Tog faktiskt ledigt för att jag kände att jag kommer att dö annars, typ i alla fall.

God natt finisar.


tjabba tjena hallå .

Tjabba tjena hallå.

Torsdag kväll nu snart och bara en dag kvar till helg. Dock kommer morgondagen att bli riktigt tung med ett 15,5  timmars pass. Men det ska nog överlevas, har ju jobbat ett antal sånna pass innan så. Men först är det kvällen som ska fullföljas. Och aktiviteterna för kvällen är enkla, ska snart ta och stoppa i míg något att äta och sen göra mig klar för att åka iväg och träna lite. Sen blir det väldigt lugnt med dusch och sådär och ladda inför morgon dagen.

Så vi hörs lite senare i kväll helt enkelt.

kvällens .

Godkväll mina vänner.

Blev att jobba stängning idag på jobbet, härligt med lite extra timmar. Just nu så sitter jag nersjunken i soffan och kollar lite på tv. Tänkte ta och kolla en stund till och sen gå ner och sola lite. Skönt med lite värme och avkoppling såhär på kvällskvisten. Ja det är ungefär det som har hänt och som jag har för mig just nu. Så antingen så hörs vi lite senare eller så hörs vi imorgon.


välkommen onsdag .

Välkommen onsdag!
Nu är det mitt i veckan och bara ett par dagar kvar att jobba innan det är helg och lite ledigt, äntligen!!

Annars då? Allt bra med er mina vänner? Själv är det helt okej faktiskt, förkylningen börjar släppa mer och mer för varje dag känns det som. När är det typ bara lite hosta och nästäppa som är kvar, skönt.
Då kanske jag till och med kan träna imorgon igen, hoppas hoppas.

Nu där emot ska jag ta och fixa mig lite inför jobbet.
Så vi hörs väl senare.
Ha en fin dag :)


länge sen sist, igen.

Alltså vilken skämt detta måste vara. Varje gång jag tror att jag ska hinna med och göra ite uppdateringar här så händer det alltid en massa annat som går förre. Får väl helt enkelt gilla läget och försöka kombinera lite. Det har i alla fall hunnit hände en del saker sen sist.

Förutom jobb och annat vardagligt så som träning och annat fixa har jag även hunnit med att fylla år och dra på mig en hemsk förkylning, börjar dock bli bättre nu men låg hela helgen :( Så särskilt fartfylld blev inte min födelsedag som då alltså var i lördags. Blev typ en timme på Väla och sen lite mat ute i Helsingborg och sen hem till systern som också fyllde år (tvillningar ju) och spelade lite spel och fikade. Köpte nämligen med oss varsin gräddbulle ifrån Väla. Väldigt mäktiga men väldigt goda kan jag säga.

Nu däremot ska jag ta och krypa ner och sova ett par timmar så att jag orkar med ännu en dag på jobbet. God natt och sov så gott.

 

 



god natt.

Har varit helt värdelös här, som vanligt ja. Men det har inte riktigt funnits tid eller lust för detta den senaste tiden. Har hänt en hel del både positivt och negativt. Orkar inte riktigt gå in på allting för tillfallet men så är det i alla fall.

Nu har jag krypit ner i sängen och ska snart mysa ner mig ordentiligt i kudden, efterlängtat!! Har förövrigt jobbat hela dagen och sen haft systern med hund på besök. Ja det var väl det. Får väl se ifall det blir något roligare här sen men nu ska jag sova.

God natt.


Sprid denna !



Denna har skickats runt bland många av mina vänner på facebook och även jag har delat den där. Nu tänker jag dela den här också och hoppas att många andra gör det. Samt skänker en tanke, stöd och kanske till och med ett bidrag till dessa starka människor som tyvärr har blivit drabbade.

För alla vet hur ont den gör att förlora en nära vän eller släkting.
Jag har själv varit med om det och det är den sjukaste jäkla smärtan i världen när man får beskedet.
Jag kommer aldrig få träffa dessa fina personer i igen utan vara tacksam för den fina tiden vi fick tillsammans.
De har lärt mig mycket och gjort min uppväxt till den BÄSTA!
Även om det nu är ett par år sen så saknar jag de varje dag och minns den sista gången vi sågs.
Det är sjukt att en sån sak som canser ska få förstöra en oskyldig människas liv sådär.
Och jag vet att det finns fler personer som håller med mig.
Så det minsta vi kan göra är att sprida denna filmen!!


efterlängtad helg !

Då var det fredag igen, Tjohoo eller något.
Dagen har inte innehållt särskilt mycket roligt än så länge, tänkte väl ta och hoppa in i duschen nu  en snabbis och sen ner på stan och fixa lite ärenden inför helgens bravader. Och sen blir det hem igen för att fixa iordning lite här och sen välja outfit för kvällen. För ikväll blir det lagfest och sen är planen Harrys, är dock inte alls sugen på Harrys utan vill hellre åka ner till höör för lite rockabilly fest men vi får väl se var jag hamnar. Imorgon blir det i alla fall Höör och rockabilly hela dagen. Efterlängtad helg!? Svar JA!! Älskar förövrigt att varje helg har minst en dag planerad dag/kväll varje vecka hela september ut. Älskar september och har alltid gjort det, kanske för att jag fyller år just i september vem vet ;)

            



torsdag.

hallå ja.
Idag så är det torsdag och bara en dag kvar sen är det helg. Dock spelar det inte så stor roll för mig vilken dag det är denna veckan eftersom jag varit ledig hela ändå. Men till helgen är det en massa skoj inplanerat så lite spelar det roll ändå.

Dagen idag började i alla fall med att jag vaknade supertidigt trots att jag somnade efter tre inatt. Så efter ett par försök till att somna om misslyckats så var det bara att stiga upp. Gick bort en runda på netto och kikade lite, sorterat lite skor och kläder, gjort hallen toppenfin och lagat supergod mat!! Ja detta är lite grann vad som har hänt än så länge idag. Har klippning och träning inplanerat lite senare idag så hinner nog hitta på något i mellan det.