sista i åttonde.

Tjabba tjena.

Idag har det varit en lite konstig dag. Började med att jag putsade hela köket överallt och lite annat småfix och sen högg det bara till i magen. La mig i soffan för att vila lite men råkade somna och sov ett par timmar. Inte riktigt planerat men skönt var det i alla fall och magen känns rätt bra nu också. Blev en rejäl storhandling annars nu ikväll och lite mat och sen har jag kikat lite på tv. Nu får vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom jag inte är särskilt trött just nu, pga min oplanerade sömn innan idag. Men men jag kommer nog på något att göra och hoppad på att jag blir trött av de så att jag kan sova under normala tider och vara vaken på normala tider imorgon.


rörigt inlägg.

Så där ja nu är snart måndagen över och det är väl dags att krypa ner i sängen så att man orkar upp lite tidigare imorgon. Tänkte försöka vara duktigt och ge mig ut och springa en liten runda direkt på morgonen. Det är ju helt underbart att börja dagen med lite träning, men det får bara bli en liten runda eftersom det blir fotbollsträning.

Annars så har jag fått iording på lite grejer här idag och även hunnit med ett långt lågnt samtal med syrran då vi även skickade iväg en liten beställning tillsammans.. Överträffat mig själv ännu en gång i köket, det blev en helt sjukt god köttgryta till mat idag.

Shit vad rörigt detta inlägget kändes, går nog och lägger mig nu direkt.


städnig och sortering pågår.

Hej mina kära vänner.

Tiden bara springer iväg just nu märker jag. Hinner inte riktigt med allting just nu. Men så är det väl ibland när man börjar känna sig lite förkyld och höstdeppig. Jag antar det i alla fall. Idag och resten av veckan är jag i alla fall ledig och ska försöka hinna med lite mer. Jobbar just nu bara varanan vecka och det känns sådär faktiskt, men men jag jobbar lite i alla fall. Nu ska jag återgå till min städning och sortering. Och kanske börja tänka lite på mat också.

Förra veckan han jag i vilket fall som med att jobba hela veckan förutom i söndags. Även hunnit med att både träna fotboll och danskursen. Göra ett lite snabbt besök på IKEA med familjen. Umgås med Josefine i ett helt dygn nästan och besöka både Väla och Familia. Hittade dock inte något direkt, men det kan också bero på att det var hur mycket folk som helst på Väla då det var nyöppningshelg och lönehelg på det. Fick alltså lite smått panik. Hann också med att kolla på lagets match igår och en middag hos familjen Tegeborn plus att det blev ett biobesök vid nio tiden igår för mig, Frida och Jenny. Såg den nya svenska filmen, Försvunnen. Åh shit vad spännande den var!! Det var en liten snabbb uppdatering från förra veckan allstå eftersom jag är så himla dålig på att ta tag i att uppdatera här.


home.

Hemma ifrån jobbet nu, eller ja för ett tag sen. Kollat lite på datan och bara tagit det lugnt. Nu ska jag dock ta och rycka upp mig lite igen och ta tag i något. Har lite saker jag tänkte fixa nu både i lägenheten och lite annat. Sen får vi se ifall det blir någon bakning senare eller jag rent ut av skjuter upp det till morgondagen. Men nu fixande och sådär i alla fall.


lördagsjobb.

Lördag morgon nu och jag ska snart ta och traska till jobbet. Blir en heldag på jobbet eller ja till fyra kanske men ändå. Skönt att få ihop lite timmar denna veckan också. Laddade i alla fall upp med nyköpta frallor hos mamma och pappa nu imorse. Blev heller inget bakande igår då jag åkte hem till mamma och pappa och åt och kollade på tv, lite lagom fredagsmys alltså. Får ta tag i det sen efter jobbet istället.

Så vi hörs lite senare.

fredag och fixar dag.

Hallå fredag.

Idag så blev det en ordentlig sovmorgon för mig och sen upp och käka lite frukost och annat fixande. Nu däremot så är det dags för mig och gå ner på stan en runda och sen bort till affären för att inhandla lite grejer. Tänkte nämligen ta och baka lite så vi får väl se hur det går. Bakar ju tyvärr aldrig, men det får väl bli ändrig på det. Trist att man inte har en hjärtevän att skämma bort. Men får istället ta och bjuda släkt och vänner om de blir bra. Så vi hörs lite senare med resultatet och sådär.



mitt i natten.

Klockan är mitt i natten och jag gör en uppdatering. Precis kollat på en av mina favoritfilmer In good company. Blir så glad av den på något sätt. Annars så har det inte hänt särskillt mycket alls idag, verkligen bara segat idag. Hoppade fotbollsträningen ikväll och tog danskursen som har kickat igång igen istället. Mest pågrund av att mitt lår inte är helt hundra efter streckningen jag drog på mig förra veckan. Har haft sjukt ont efter varje träning efter det och masserat med en massa tigerbalsam och annat. Hoppas att det släpper snart.

Nu så får jag väl försöka sova lite grann och vakna upp med en massa positiv energi och glädje, för just nu känns allt rätt trist och grått.

God natt.




solig dag .

Hallå hallå. Allt bra denna soliga dag? Själv har jag varit uppe med tuppen idag trots att jag är ledig, har dock inte varit särskillt flitig men det är väl dags nu. Tar och kör iväg till affären för att panta lite flaskor och handla lite och sen är det väl bara att fortsätta här i lägenheten, ser ut som ett bombnedslag överallt iprincip. Så det är väl bäst att starta nu.

Har saknat detta .

Länge sen jag var här igen. Har haft fullt upp den senaste tiden med både jobb, familj och vänner. Bland annat så blev det en liten roadtrip till Ullared och Liseberg i början av förra veckan tillsammans med bästa vännen Frida, tältade första natten på Ullareds campingen efter en heldag på varuhuset och styrde sen vidare uppåt västkusten till Göteborg och Liseberg där vi tillbringade hela dagen och kvällen, slutade även denna dagen i tält och dagen efter blev det till nordstan och lite shopping och sen hemförd. En helt fantastisk och spontan liten roadtrip helt enkelt. Sen var det tillbaka till verkligheten igen och lite jobbande. Blev även träning på kvällen, för jag har ju nämligen hör och häpna börjat spela fotboll!!! Och helgen har innehållt jobb, underbara vänner och festivalen som har varit i stan. Även om festivalen i Hässleholm verkligen inte är något att varken hänga i påskriset eller julgranen så hade jag det kanon med mina vänner och familjen vi gjorde det till det vi ville och dansade loss på torgen. Nu har jag ett par dagar ledigt och ska förhoppningsvis få koll på lägenheten och få upp bilder från sommarens alla äventyr både här och på bloggen. Så håll utkik här för både en massa uppdatering, bilder och annat skoj.

kvällens .

God kväll mina vänner.
 
Hoppas att ni har haft en fantastisk dag ute i solen. Själv har jag spenderat den inne på jobbet med konstant huvudvärk. Inte jätteroligt kan jag säga, men men det finns nog säkert dom som har det värre än det. Jag överlevde och är hemma nu ju. Tänkte dock ta och köra hem till mamma och pappa och kolla lite på film tillsammans med dem och lillasystern. Kan nog bli rätt bra avslutning på dagen. Så nu ska jag dra på mig ett par skor och svälja en alvedon och sen brumma iväg. Ha en fin kväll.

puss,