nu blir det mys .

Nu är jag hemma efter att spenderat lite tid hos mamma och pappa. Blev upphämtad av mostern med familj och åkte dit tillsammans med dem. Tog då bilen till skogen en runda med lillasystern och kusinen. Hittade lite lite kantareller. Tycker dock att det är lite orättvist att vissa hittar massa med kantareller men aldrig vi. Men sånt är livet. Det blev i alla fall lite mat och sådär hemma hos mamma och pappa och nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på en film och lyssna till regnet som slår mot rutan. Ganska så mysigt ändå faktiskt, men lite ensamt. Men får försöka stå ut med det och ladda för sex dagars jobb igen.


galet glad tjej i turkiet för ett par veckor sen.


gårdagens .

Hej vänner!

Såg precis att mina uppdateringar som jag gjorde igår inte kom upp. Men men det är väl bara att gilla läget och ta och göra nya.

Var i alla fall i Danmark och Helsingör igår med mina fantastiska tjejer. Blev lite kikande i butikerna, mat och tillslut lite dricka inhandlat. Där efter tog vi oss efter många om och men till Väla för att hitta en outfit till Frida. Gick sådär men fick med sig lite grann hem i alla fall. Så med lite kikande i mina garderober fixade vi ihop outfits till alla tre. På kvällen var det Björkets trädgård för hela slanten, så idag händer det inte allt för mycket. Inte än i alla fall...


en liten uppdatering .

Okej jag är sämst på detta och ännu sämre just nu.
Men hinner verkligen inte med något längre, jobbet har tagit sån tid men självklart har det lönat sig också.
Har precis fått tummarna loss att ladda över bilderna ifrån kameran till datan så nu kan ni vänta er massa bilder igen.

Annars då!? Har ännu en ledig helg framför mig. Tog ledigt imorgon eftersom Frida och Jenny äntligen kommer hem idag efter två långa veckors semestrande. Så därför tänkte vi köra en heldag med en massa mys i Danmark. Bara hoppas att regnet håller sig borta. Uppdatrar mer lite senare för nu ska jag plocka lite här så att jag kan hålla kväll sen.


back again .

Okej nu var det ett tag sen jag skrev av mig lite här. En veckan sen sist nu och mycket har hänt.

Hästveda markande med mina fina vänner Frida och Jenny.
Tagit en tur till Väla.
Restaurangbesök i Helsingborg med familjen.
Besökt Kristianstaddagarna ett par gånger.
Varit nere i Kivik och gått på marknaden tillsammans med familjen och vänner till familjen.
Tagit en spontantrip upp till Ullared med familjen.
Jobbat en massa och myst med familjen.

Detta är alltså en del av det jag har sysselsatt mig med den gångna veckan. Kanske inte riktigt det roligaste blogginlägget att läsa men jag är tillbaka nu och senart kommer jag nog igång på riktigt med en massa roligheter, har en massa positiv energi och insperation just nu. Så vi får hoppas att det håller i sig ett tag och blir något roligt utav det.

Nu är det snart sängen som gäller för min del. Så god natt så hörs vi snart igen mina vänner.

PUSS,

ingen energi kvar .

Hejsan hejsan.
Är så sjukt dålig på det här med att uppdatera denna bloggen just nu. Har verkligen inte haft tid på hur länge som helst, inte ens bilderna ifrån kameran har kommit över på datan än. Illa, väldigt illa om jag säger som så.

Har inte haft en ensam kväll på över två veckor, och är verkligen väldigt sliten. Därför tänkte jag faktiskt dra på mig täcket över huvudet och sover i tusen år. Kanske inte riktigt så länge, men jag ska sova riktigt gott.
Återkommer mer när det finns tid och ork över.

GOD NATT,

snart bär det av .

Packningen blev inte så jättelyckad igår då hela min kropp protesterade. Huvudvärk, illamående och magont satte stopp för det. Så nu håller jag på för fullt med det istället, eller i alla fall så försöker jag få ihop en skaplig packning. Så det är väl lika bra att fortsätta så att det blir klart, för jag vet ju aldrig när det helt plötsligt ringer i telefonen och jag får besked på att de är på väg för att hämta mig. Så vi hörs lite senare istället.

 


power big meet 2010 .


plötsligt händer det !

Hej vänner.

Var ett tag sen jag uppdaterade nu, igen!!
Men har varit väldigt mycket med allt. Haft det fullt upp med jobb, annat fixande och sen har jag varit på en fantastiskt resa i Turkiet med två av mina guldklimpar.

Ska försöka få upp lite bilder och roliga inlägg de närmaste dagarna då jag är ledig ett par dagar igen. Bjuder i alla fall på en bild från underbara Turkiet. Men mer kommer det självklart bli. Ska nu försöka få klart min packning inför morgondagens lilla resa och sen sova bort min hemska migrän.

NATTI NATTI.


jag, turk, anna och frida.