Hjälte eller något sånt.

Känner mig lite som en hjälte eller något sånt där idag. I alla fall på jobbet. Jobbade mina lite drygt 16 timmar igår, gick hem och la mig men hann inte riktigt somna innan Frida ville in. Hon var nämligen ute på partaj, och självklart fick hon sova hos mig och de för hon nog fortfarande. Men i alla fall blev knappt fyra timmars sömn innan det var dags att upp och hoppa och görs sig redo för jobb, och här är jag nu. En timme har i alla fall gått nu, bara cirka 7 timmar kvar att jobba innan jag håller helg, i en dag men i alla fall :) Det är i sånna här lägen det hade varit skönt att vara två. Att ha någon att komma hem till som visar lite kärlek och talar om för en hur duktig man är. Ja det hade inte varit helt fel. Att ha någons famn att somna i och bara mysa lite när man är såhär trött och lite småförkyld. Och nej, självklart så klagar jag inte, jag vill ju jobba det är inte det, vill bara hinna med lite annat också i mellan. Men det kommer väl kanske någon gång så småningom. Nu ska jag återgå till jobbet och önskar att jag var lika pigg och glad som på bilden här i inlägget. Stor puss!!


En liten snabbis från helgen och god natt.

Helgen är nu över, den har verkligen bara rusat iväg. I fredags blev det idol, mat och lite fixande hemma hos mig med mamma, pappa och lillasystern. Nya TVn är nu på plats och de andra sakerna kommer nog med snart upp. Om vi hittar en liten lucka då vi är lediga samtidigt dvs. Och lördagen var en skön dag då jag bara var med. Mig själv och njöt av att göra precis vad jag ville, ibland händer det faktiskt mig ;) Blev en liten snabb runda på stan, solade lite och gjorde inpackning och allt det där som man inte gör allt för ofta. Och sen på kvällen blev det fest med fina tjejer. Och kvällen slutade med att vi tog oss in till Kristianstad och Grand där vi dansade som aldrig förr och hade en fantastisk kväll. Och gissa om jag var trött sen när jag väl fick lägga mig i min säng!! Börjar nog bli för gammal för sånna här fester och utgångar ;) Söndagen var en skön dag då jag inte gjorde mycket mer än kollade på tv, var ute och gick, sov och åt taco, även detta i min ensamhet men det gick bra denna gången också. Dock saknade jag lite sällskap denna dagen men man kan ju inte få allt här i livet, inte på en gång i alla fall. Det var lite av vad jag sysslat med i helgen, nu däremot ska jag sova lite för att sen jobba igen. God natt!!


iPhone och blogg.se appen är nu mina.

Okej jag är väldigt dålig på att blogga. Men nu när iPhonen är inköpt och blogg.se appen är nerladdad kanske det blir lite förändringar här. Vi får se, lite mer än innan kan vi nog hoppas på. Både vad de gäller uppdateringar av bilder och text. Nu däremot ska jag somna till de smattrande regnet mot rutan. God natt