dagen lite snabbt .

Torsdagkväll nu och gud vad tiden bra springer iväg. Men jag klagar absolut inte, bara jobb imorgon också sen är det dags för midsommar och sen Turkiet. Som jag har längtat efter denna helgen.

Har i alla fall hunnit med en massa idag. Bland annat jobbat, gått en runda på stan med mamma, hjälpt mamma och pappa att handla nu inför helgen, hämtat mitt paket ifrån H&M, tvättat och lagat mat. Nu däremot kollat jag på en av mina absoluta favoritfilmer. Spindelmannen!! Blir nog kanske något roligare inlägg lite senare ikväll, nu FILMEN!

god natt .

Har harft en del att göra de senaste dagarna därför ingen direkt aktivitet här inne. Mycket att fixa innan resan och på jobb och sådär. Men imorgon slutar jag tidigt och ska försöka ladda upp bilderna ifrån helgen och sådär. Nu däremot ska jag ta och krypa ner och sova för att sen orka upp och jobba imorgon igen. Bara två dagar kvar och sen lite semester :D

God natt!!

tävling .

Klickade in på Nelly.se för en stund sen och fick syn på denna tävlingen. Fanns en liknande förra året fast då gick det up på att designa en bikini. Roligt att de fortsatte med denna sortens tävling.

I år var det alltså dags att designa en klänning, en drömklänning närmare bestämt. Och det är precis det jag har gjort nu, ingen av mina 70 andra klänningar är så fina som denna. Verkligen min drömklänning med mitt absoluta favoritmönster.

Gillar ni den!? Då tycker jag att ni ska ge mig en liten röst och kanske rent av också utmana mig samtidigt.
Hoppas att ni tycker att den är lika fin som jag tycker.

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


skriver packlista mitt på golvet .

Har haft en riktigt lång dag idag. Jobbet gick väldigt segt i mellan åt och jag trodde jag skulle somna  lite då och då. Men jag höll mig vaken hela dagen och kom hem och la mig och sov i ungefär två timmar. Det var riktigt riktigt skön kan jag lova.

Nu sitter jag mitt på golvet och skriver packlista inför Turkiet och kollar lite på The Proposal. En av mina favvisfilmer, riktigt underhållande. Nu ska jag fortsätta med detta en stund till och sen sova igen. Bilder och sådär ifråg igårkväll kommer upp imorgon istället.

Är det föresten någon som har något tips eller förslag på vad som ska packas med och inte packas med så säg gärna till!

knappt tre timmar .

God morgon.

Sitter nu på jobbet sen en stund tillbaka. Är riktigt trött då det blev utgång efter resturangbesöket. Sov knappt tre timmar inatt, men man lever bara en gång. Blev i alla fall en lugn utgång för min del. Nu ska jag fortsätta och jobba innan jag somnar.

Hörs.

en snabbis skadar aldrig .

Blev inget bloggande igår då det var en hel del annat som hände istället.
Först blev det jobb och sen lite promenader och annat fixande plus att jag hann med att Träffa Emelie och Henke en runda på kvällen. Lite planer planerades och sådär.

Men idag så är jag tillbaka igen. Lite grann i alla fall.

Har hunnit med lite ärenden nu redan och har även ett möte inplanerar nu vid halv elva och sen är det dags för jobb vid halv tolv och fram till halv sju ikväll. Sen är det bara hem och fixa lite innan tjejerna kommer hit en runda för att senare sticka ut och käka gott ikväll. Får se lite ifall det hinner hända något mer här idag annars så återkommer jag imorgon med lite roligare bloggning och såklart bilder ifrån kvällen.

PUSS,


min lillasyster .





Nu åker du snart iväg min fina plupp.
Kommer att sakna dig och hoppas att ni får en toppen vecka i Spaninen.



Lillasystern åker alltså iväg till Spanien i en vecka på träningsläger.
Hoppas att de får helt fantastiskt bra väder och att hon blir brun och fin.
Älskar dig älskade syster!


perfekt klänning .


bild hm.se

Spana in vilken snygg klänning jag äntligen fick tag i idag. Sprang inom hm och kollade in rean. Hittade doch inget på rean så tänkte precis gå då jag får syn på denna och i min storlek och allt. Hur glad tror ni inte att jag blev då!? Framförallt när den inte har funnits i hm butiken här i stan innan utan råka vara en retur i min storlek! Är det meningen eller vad!? Den kommer att bli helt perfekt till Turkietbrännan!!


turkiet .

Resan till Turkiet och Alanya är nu bokad och det är tio dagar kvar tills vi är där. Det kommer att bli så fantastiskt bra denna resan det känner jag på mig. Åker iväg med två helt underbara brudar, Frida och Anna! Även om jag bara har träffat Anna en gång så känns detta så jäkla bra. We are like this liksom, lite sådär internt. Men det kommer att bli så bra och sen tillsammans med bästaste Frida på det också, ja då kommer det att bli sjukt galet!!

Allting är nästan klart nu.
¤ Passet är nytt och uthämtat.
¤ Pengarna undanlagda på Forex och hämtas imorgon.
¤ Sjukförsäkrings kort från Folksam beställt.
¤ Resväska fixad.

Dock är detta ju min första resa någonsin, så vad ska man tänka på när man packar? Vad ska man ha med sig och så vidare. Hälp mig gärna med detta!!




väldigt omtumlande dag .

Har varit en lite omtumlande dag idag.  Vill inte gå in på riktigt vad som hänt, men nii kommer säkert förstå det efter att ha läst detta nedan. 

Det jag vill gå in mer på är att vi måste verkligen ta vara på de dagarna vi får tillsammans med våra nära och kära. För plötsligt en dag står vi där och allt är förstört. Att förlora någon här i livet är det värsta som kan hända oss alla. Även om man inte är särskillt nära varandra så känns det klart alltid. Det har hänt väldigt många olycker på väldigt kort tid där det har varit väldigt många yngre personer som har mist livet. Först tänker man att, det kommer aldrig hända mig och mina nära. Men tyvärr så har det visat raka motsattsen. Detta har verkigen gett mig en tankeställare och ännu ett bevis att livet inte är ett dugg rättvist.

kommer alltid att minnas dig V som en glad tjej med ett stort leende på läpparna och tänker på din familj och dina närmsta.

Och jag ÄLSKAR er alla mina vänner och familjen. Ni är det bästa som finns. ♥

eftermiddagen .

Är nu hemkommen från en mycket trevlig oh vacker eftermiddag och kväll.
Blev upphämtad av Frida och Jenny strax innan klockan fyra, då körde vi direkt Hovdala och slottet oh kollade på balen. Alla var så himla stiliga och vackra. Möte upp mamma och resten av familjen när det var slut och även Annelie och Micke. Körde och köpte mat och sen hem till dem där vi pratade lite och kollade på studentbilderna från Nils student och lite sådär.

Nu sitter jag och kollar lite på tv, Jersey Girl närmare bestämt. Riktigt söt film får jag säga då detta kanske är den 67:e gången jag ser det. Men en gång till skadar väl aldrig.

Bilderna från helgens studenter och balen tänkte jag fixa upp i ett eget inlägg, så det kommer snart.

fantstisk helg .

Helgen har verkligen varit helt fantastisk. Fredagen blev det jobb till fyra och det var verkligen fullt ös. Massa fina och glada studenter sjöng och hade roligt och allt annat folk var också på topp. Det var verkigen en fantastisk stämning på alla i satan. Jag gick i alla fall hem till mig och fixade mig för att sen åkt på tre studenter. Hade oerhört roligt och träffade massa roligt folk.

Lördagen var det jobb som gällde efter några timmars sömn och sen tog jag bussen tillsammans  med min moster till Hästveda för att spendera kvällen tillsammans med familjen Tegeborn. Det blev bad i Lursjön och glass och sen avslutade vi med pizza och film.

Och idag har jag varit uppe sen sju och tvättat en jäkla massa och känner mig rätt sliten. Har inte gjort något vettigt alls förutom att tvättat, men det får man göra ibland. Framförallt efter en sånhär fartfylld helg och även när jag har en sex dagars arbetsvecka framför mig. Ska i alla fall åka bort till Hovdala slott om typ en timme när Frida och co kommer och hämtar upp mig. Ska då spana in alla fina killar och tjejer som ska går på årets studentbal. Och efter det så får vi se vad som händer.


jag och klassen på våran studentdag för tre år sen.
vart har den tiden tagit vägen!?


då kör vi .

Har fått ett par frågor ifrån lite olika håll angående mitt bloggande nu under helgen. När ska jag börja bli mer aktiv här inne och sådär. Mitt svar blev då att jag ska försöka hitta på lite tid och energi och framförallt lite roligheter. Och så hade det såklart inte skadat med någon kommentar, antingen angåenda inlägg, bilder eller synpunkter och förslag till bättre bloggande. Så kom igen nu mina vänner, ni är ju trots allt ett några som klickar in och läser här varje dag.

Så därför tycker jag att vi kallar detta en liten omstart. Jag börjar bli mer aktiv här och ni lika så med synpunkter och kommentarer. Okej!? Då kör vi!


inte på humör alls.

Är inte alls på humör för något alls just nu. Därför tänker jag bara kolla klart på filmen som jag börjat kolla på som går på tv. Hoppas verkligen att humöret vänder till imorgon, men det gör det nog. Efter jobbet är avklarat så ska det nog bli bra. Så vi hörs kanske imorgon om jag känner för det då och hinner, annars så hörs vi senare under helgen eller något.


9 Juni 2011

Oj vad tomt här var. Tre dagar sen sist så det är väl dags att uppdatera lite.

 Är Ledig idag och har bara tagit detväldigt lugnt nu på förmiddagen. Men det håller inte riktigt att göra det hela dagen. Ska ta mig ner på stan en runda nu snart och fixa lite småsaker även springa nerom polisen och hämta mitt pass som kommit. Ett steg närmare resan nu alltså. Annars så blir det lite annat fixande idag så att allt är klart inför morgondagen, för då blir det verkligen fullt ös.

Tre studenter inbokade att besöka, ännu fler grattis sms till studenter jag inte hinner med att besöka, utgång och massa gott att äta och dricka, och såklart är det ju tio timmars jobb innan allt detta ska göras. Känns som att det kan bli rätt bra detta. Men det är ju morgondagen det, nu ska jag ta mig ner på stan och fixa allt.


lite snabb uppdatering .

Hej hej.

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag spenderade hela dagen ute i solen i Landskrona med familjen. Kollade på simning, solade, åt på restaurang och tog årets första dopp. På kvällen när jag kom hem efter si sådär 10 timmar i direkt solljus var jag helt slut och somnade en stund i soffan innan det blev dags att avklara ett samtal med bästaste vännen Frida och kolla in big brother finalen. En mycket fin dag får jag säga. Bilder och sådär kommer kanske ikväll, hinner inte riktigt med att fixa det nu.

Nu sitter jag här  och har precis fått i mig lite frukost och ska snart köra hem till mamma och pappa för att hämta upp lillasystern och mamma och fortsätta ut mot Åhus. Äntligen stranden och Åhus, som jag har längtat. Så vi hörs sen i kväll igen nr jag har avverkat denna lediga dagen.

PUSS,

puss och god natt .


Precis hemkommen ifrån mamma och pappa. Köpte med mig mat dit och åt där tillsammans med dem och pratade lite. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett par timmar och sen upp tidigt igen. Klockan ställs på sex imorgon bitti och då är det bara att kämpa sig upp för att sen bli upphämtad och åka ner till Landskrona och spendera dagen där. Hoppas på att vädret blir som det är sagt så jag kan få lite färg i alla fall!

Säger puss och god natt med denna "gamla" bilden från förra sommaren.


somriga plagg .



Har tillbringat en stund till att fixa iordning bland alla mina kläder. Bytt plats på en del i garderoben och lådorna och vik och hängt om allt. Så nu är det ordning och reda och till och med riktigt fint. Här ovan ser ni också ett av inköpen ifrån onsdagens tripp till IKEA. En vit klädhäst/klädstång med somriga, blommiga och ljusa plagg på. Riktigt nöjd med denna sysselsättning må jag säga.


äntligen lite ledigt .

ÄNTLIGEN hemma igen. Nu är sjätte och sista arbetsveckan slut för min del, och jag är ledig i hela två dagar nu. Hur underbart är inte det!? Hoppas att vädret är lika bra dessa två dagarna som resten av veckan har varit. För då kanske till och med jag göra ett försöka till att bli brun och fin.

Ska ta och hoppa in i duschen nu snart och sen fixa lite grejer. Därefter får vi se vad som händer. Blir antagligen att köra hem till mamma som sitter ensam hemma och umgås lite grann. Hur jag än gör så ska jag njuta av vädret och att vara ledig.

nu film .

Hemma igen efter lite drygt en timmes powerwalk. Blev dock inte bortom Siestan utan skippade det och tog en annan runda. Behövdes inte direkt heller eftersom man nästan hör musiken vart man än i stan. Men skönt var det i alla fall och varmt. Nu har jag dock världens dunkande huvudvärk, får skylla mig själv då jag har drukit väldigt väldigt lite idag. Så därför blir det att krypa ner i soffan och starta en film direkt, kommer säkert somna då också. Men det är nog lika bra eftersom det blir upp tidigt imorgon och jobba hela dagen.

Såg även att det funkade med tidsinställt inlägg och att det inte alls var några svårigheter med det. Så det blir kanske en och annan uppdatering på det sättet också i fortsättningen.


testing testing .

tänkte att nu när jag väl har börjat bli lite duktig här med både lite bilder och lite uppdateringar så kan jag ju försöka mig på hur det fungerar med tidinställda inlägg. Så det är alltså det detta inlägget är till för. Och vad passar inte bättre än att samtidigt visa er hur jag såg ut i mitt hår idag. Eftersom jag fått en hel del komplimanger och komentarer om det. Så here you go!


en fläta runt hela huvudet och sen en baktill också. Ser inte riktigt lika snyggt ut på bilden som i verkligeheten, men ni fattar. Och detta inlägget var ju bara en liten test också ;)


guld värda .

God kväll.

Måste börja med att säga, vilket underbart fint SOMMARVÄDER vi har haft idag. Tyvärr så har jag inte fått känna av det särskilt mycket eftersom jag har varit inne på jobbet hela dagen. Hann i och för sig med ett par ärenden innan jobbet med det var inte särskilt länge, max en halvtimme. Men jag klagar absolut inte, skönt att få jobba och tjäna ihop lite pengar till sommaren och resan. 

Just nu så gör jag inte så värst mycket men känner att jag får nog snöra på mig skorna och gå en runda i sommarvärmen. Kanske en liten runda bortom Siestan och lyssna lite utanför eller nåot liknande. Bara jag kommer ut. Annars så kommer det att bli en lugn kväll med någon film och sådär. Sånna kvällar ensamkvällar är guld värda ibland. Men först ut en runda!!



drömmar och god nattsömn .

God morgon fredag!

Idag är jag trött som bara den, sovit supergott hela natten och drömt en massa. Vissa väldigt verkliga så jag nästan börja undra ifall det hänt eller inte. Ska ta och äta lite frukost nu och sen göra vid mig och traska ner på stan och fixa lite ärenden innan det blir jobb igen. Söndag och måndag känns väldigt efterlängtat just nu. Men bara två dagar kvar sen är de här och jag är ledig!!

en sida av mig i tre bilder .

jag är som jag är och trivs rätt bra med det. därför visar jag gärna det på bild också!

Dessa är i alla fall tagna hemma hos mamma och pappa på deras balkong nu ikväll.





en skön sommarkväll .

God kväll.

Hemma igen efter en helkväll hos mamma och pappa. Blev en massa mys och lek med systerns hund, grillning, lite vin och så lite spelnde av kändis TP toppat med en massa skratt och musik. En helt underbar kväll alltså. Tackar världens finaste och bästa familj för kvällen och tänkte krypa ner i sängen och hoppas på att det blir mer sömn denna natten.

PUSS,


pappa och mamma förra helgen .


vin och vitamin water .

Tjena tjena.

Jobbet idag gick mycket bra, var en väldigt annorlunda dag att jobba. Röd dag och allt annat i stan stängt i princip. Men eftersom det är Siesta i stan så trodde chefen att det kunde bli en del att göra. Men så var såklart inte fallet. Så jag och Malin spelade en massa spel mellan de få kunderna som kom. Blev allt ifrån kasta gris till yatzy. Gick i alla fall därifrån strax efter två.

Blev en snabbis hemma för att duscha och fixa lite innan jag gick bort till Emelie och Henke och drack lite vin på deras balkong. Sen följde jag med de bort till Siesta området och kikade lite, pratade lite strunt och flörtade till mig två Vitamin Water ifrån den snygga Vitamin Waterkillen. Det satt fint!! Nu är jag hemma igen och väntar på att systern ska hämta upp mig och sen ska vi åka hem till mamma och pappa och grilla lite. Är dock väldigt väldigt sugen på att köpa en biljett till Siestan och rocka loss med mina vänner. Men får fundera lite på hur ekonomin ser ut och sådär. Jobbar ju både imorgon och på lördag. Men banden imorgon vill jag ju se jätte mycket, de bra spelar ju på kvällen så.. Jaja vi får helt enkelt se hur och var min helg slutar. Alla ska ju dit så..

Hörs senare.


pigg och vaken .

God morgon.

Pigga och vakna denna fina morgon!? Det är jag trots att jag bara sovit fyra och en halvtimme denna natten. Kunde ju inte somna igår eller ja i natt men tillslut så gick det visst. Tröttheten kommer väl slå till senare idag eller senare i helgen. Sitter i alla fall på jobbet nu och får i mig lite frukost nu när jag fixat lite här. Vi får väl se hur dagen här blir, stänger klockan två idag och kan förhoppningsvis lämna bara ett par minuter senare. Så jag har lite ledigt i eftermiddag i alla fall.

Hoppas att ni får en skön dag idag.

flmtips .

Ligger fortfarande vaken och är inte ett dugg trött. Inte ens en lite gäspning har kommit. Lite smått jobbigt med tanke på att jag börjar jobbar och si sådär sex timmar. Och jag tänkte att medans jag ändå ligger vaken så kan jag ju tipsa er om en av världens bästa filmer. Såg den för ett par dagar sen, och grät och snyftade och kände lycka samtidigt. Verkligen fem av fem möjliga! Har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska se den!!


onsdagen .

Har haft en bra onsdag hela dagen.
Började med lite sovmorgon och sen jobb till fyra. Åkte med mamma hem till dem och var där en stund innan vi bestämde oss för att ta en tripp till Älmhult och IKEA. Blev lite nytt inhandlat som piffa till lägenheten lite. Kommer att komma bilder på det senare till helgen eftersom jag inte är ledig nu dessa kommande dagarna. Så det får bli uppskruvning av hyllorna på lördag eftermiddag eller liknade.

Nu sitter jag framför tvn och har precis kollat på big brother. Inget jag direkt har följt innan, kanske sett typ tio avsnitt av det sammalagt. Men känner att det är rätt roande och har man inget annat att göra så kan man lika gärna kika lite på det. Nu däremot är det criminal minds på tv, eller ja reklampaus just nu. Borde nog också tänka på sänggång eftersom det är jobb för min del även imorgon. Det är ju Siesta i stan så vi får se hur mycket vi får att göra, börjar i alla fall 7.45. Och nu börjar criminal minds igen så vi hörs.