sjukskriven.

Hej vänner. Ett tag sen jag var här inne nu. Mycket har hänt, därav inget bloggande. Ligger i alla fall nerbäddad och precis kollat på film, sjukskriven. Råkat ut för en olycka så dagarna just nu är inte så fartfyllda. Sover och äter en massa värktabletter och pencillin. Tråkigt, riktigt tråkigt men så är det när man är förföljd av otur.. Tur är i alla fall att jag har min fina familj och vänner som finns där för mig och stöttar mig. TACK!! Ja det är väl det som händer just nu.

Pälsmössa och taco

Sitter framför kaminen och bara sitter. Snart kommer systern med hund och pojkvän och då blir det äntligen mat, TACO!! Så fruktansvärt sugen på det och riktigt hungrig. Efter maten blir det nog lite spel och bara allmänt ta det lugnt, som jag nog skrev i förra inlägget också. Men nu är det ännu mer efterlängtat, huvudvärk, trötthet och mensvärk är mina kompisar just nu, eller kanske ovänner är mer rätt. Jaja så är läget just nu kände bara för att skriva av mig lite. Hoppas ni får en fin och mysig kväll. Här kommer förresten en lite halvkass bild på min nya mysiga pälsmössa. :)


Shopping och familjemiddag.

Hej fina vänner. Sitter i bilen påväg hem ifrån Väla. Blev ett par fynd, allt på rea faktiskt. Brukar faktiskt inte hitta så mycket i vanliga fall på rean, men som sagt idag så. Så nu får det vara bra för ett tag, shoppade ju lite igår också. Antagligen så kommer det upp lite bilder på fynden ikväll. Annars så händer det inte så mycket mer idag/kväll förutom familjemiddag med hela familjen plus systerns pojkvän. Ganska skönt med en lugn kväll med tanke på att det blev väldigt sent inatt, stannade uppe och kollade på ishockeyn tillsammans med lillasystern. Och sen imorgon bitti blir det jobb igen, men det är imorgon det. Nu ska jag hålla kväll och äta massa gott och umgås med familjen.


Torsdag och ledig imorgon.

Torsdagens jobb är över, slutade i och för sig redan fyra idag vilket var riktigt skönt. Tog mig ett varv inne på gallerian, kikade lite i ett par butiker och gjorde ett par små fynd på både jc och glitter. Efter de gick jag hem och la mig raklång på sängen i fem minuter och strax därefter kom pappa och hämtade upp mig och vi åkte hem till dem. Och nu sitter vi alla i soffan och kollar på filmen 2012. Blir förhoppningsvis snart mat också. Och sen får vi se vad som händer, är i vilket fall som helst ledig hela dagen imorgon, efterlängtat!!!


Feel good movie.

Innan det är dags att krypa ner under täcket och sova måste jag bara säga, SHIT vad jag älskar feel good filmer som Mamma Mia. Så mycket glädje, värme, kärlek och drömmar som skapas när man ser det och så musiken ja hela filmen är helt underbar helt enkelt!! Nu har jag fått det sagt så nu är det dags för sängen och fler drömmar.


Vin och film.

Sitter nu uppkurad i soffhörna efter en riktigt lyckad tacomåltid, en nyttigare variant såklart. Har hällt upp ett glas vin och kollar på film. Försökte kolla på gossip girl ett par gånger innan jag gav upp, min nya dvd verkar inte vilja samma som mig. Så därför startar jag Mamma Mia istället och dricker upp mitt vin innan det är dags för sängen. Hoppas att ni har en lika mysig kväll som jag.


Andra dagen.

Sådär ja då var årets andra dag snart slut, eller ja nästan i alla fall. Årets första arbetsdag är i alla fall avklarad och det känns bra. Riktigt skönt faktiskt. Nu är det dags för lite matlagning och sen får vi se vad som händer. Frågan är bara vad det blir till mat..


Nytt år nya möjligheter .

Ja så var de omtalade 2012 här. Året då jorden ska gå under och så vidare. Så om detta stämmer eller inte det vet jag inte, men lite skrämmande känns det allt ändå. Men sen å andra sidan så har vi redan överlevt jordens undergång en gång förra året. Minns dock inte riktigt när det var. Men tillbaka till detta året och allt som ska genomföras. Träning och kost ska verkligen tänkas på varje dag. Här ska det minsann bli en riktigt snygging till sommaren!! Kärlek och uppskattning till vänner och familj ska visas varje dag. Och detta året ska jag bara göra saker som gör mig lycklig och glad och inte vara olycklig och deppa. Självklart så ska jag ge mig ut och resa, komma på vad jag vill göra med mitt liv. Och mycket mer. Detta ska bli MITT år och de ska ingen stå i vägen för!!