Helt okej .

Sitter i soffan hemma hos mamma och träna pappa och kollar på fotbollen. Sverige gjorde precis två noll så det är väl bra :) Annars då, jo idag har det blivit ett par ärenden på stan, filmtittande och sen blev det träning med Frida och Frida. Så gymkortet är nu ett faktum :)

tisdag .

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, fast ska snart köra hem.
Har en del att stå i idag, bland annat ett par ärenden på stan.
Sen vid femtiden är det gymmet som gäller med Frida och Frida.
Precis lika dant som igår med andra ord.


det är det som gör mig lycklig .

Hallå hallå!
Hoppas att allt är bra med er mina vänner och att ni har njutit av vårt fantastiska vårväder. Själv har jag jobbat hela dagen, kom precis hem. Sprang inom Emelie en fem minutare och kollade läget och nu ska jag kasta mig in i duschen och sen åka raka vägen hem till mamma och pappa för att fira lillastystern som idag fyller femton. Sen vid halv tio bär det av mot Kristianstad och hem till Frida för att möta upp ett härligt gäng. Blir alltså lite partajande där. Nyktert eller ej är inte helt bestämt än, men något som är bestämt är att det är jobb på Arenan klockan åtta noll noll imorgon bitti.

Nu måste jag alltså sätta lite fart så jag hinner med allt detta. Hoppas att ni får en fantastiskt bra lördagkväll, för det ska jag ha. PUSS,

jobb och fredag .

Jaha då var det fredag igen och jag tänkte bara kika in här och säga god morgon. Ska snart ta och promenera ner mot jobbet. Blir en heldag där nere och sen hem ikväll och ta det lugnt och ladda inför morgondagen då det också blir jobb. Så idag så händer det nog inte så mycket mer än jobb.

Just one more time .


weheartit.com


att försöka glömma är svårt.
speciellt när man hela tiden fortsätter att drömma.

Makes me remember .



God kväll !

Idag så har det varit fullt upp precis hela dagen. Börjar med att klockan ringer runt sex och jag stiger upp pch äter och gör mig klar för att köra till jobbet, när min bil vägrar att starta. Andra gången denna veckan. Sov som tur var hos mamma och pappa så fick låna en av pappas bilar. Var på jobbet tio över sju och jobbade på fram till två och sen hem till mamma och pappa. Umgås lite med lillasystern som är hemma igen och sen fixa mat. Sen var det dags att köra hem och byta om och göra sig klar för att åka iväg och dansa. Har hoppat på ännu en buggkurs, och det är superskoj.


Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på JLT fruktansvärt bra, men tänkte faktiskt starta en film och krypa ner i sängen. Blir en heldag på Graffiti imorgon, så det är bara att ladda.

God natt.


soltimmar .

Nu är det verkligen vår ute.
Jag kom precis hem efter att ha varit ute hela förmiddagen och sprungit och gått.
Det var helt underbart och jag älskar det.
Nu ska jag strax ner och sola, var bara tvungen att gå hem och fylla på med lite enerig i form av hallonkräm.
Sen får vi se vad som händer, ska försöka vara ute en helt del idag.
Det är i alla fall min plan.


- höör augusit 2010 .


kameran .

Vill bara säga att jag blir galen på att inte ha någon kamera. Vill ju visa så mycket och framför allt få in lite bilder här så det blir lite roligare att kika in här. För kan tänka mig att det känns rätt trist just nu, väldigt trist tycker i alla fall jag. Trodde att jag äntligen kunde få in lite bilder då min försvunna laddare till kameran kom fram i fredags när jag körde storstädning, men nej då nu är det kameran istället som är försvunnen!! Känns sådär faktiskt, men letandet får fortsätta. Ska ta och kolla en gång till hemma hos mamma och pappa, annars har jag ingen anning..


perfekt .

Idag känner jag att det är en fantastiskt bra dag, solen skiner och fåglarna kvittrar, precis det men önskar sig en onsdag som denna.
Nu är jag hemma i lägenheten igen efter att ha sovit hos mamma och pappa inatt. Åkte med mamma in till stan och har nu dragit på mig träningskläderna och ska ge mig ut i den underbara solen och det fina vårvädret. Helt underbart, det kände jag under den lilla fem minuters promenaden från mammas jobb där jag hoppade av bilen och till min lägenhet, YES!! Har också varit duktigt och gjort en helkropps skrubbning med peeling, för hade tänkt ta mig en runda inom solariet också, bara för att få en liten snabbare start på våret och sommaren.

Så detta känns perfekt, nu kör vi onsdag mina vänner, en solig och bra onsdag!


Peelingen från detta sättet är helt underbart, eller ja hela sättet är egentligen helt underbart och fantastiskt.

i klippan .

Sitter hos systern i Klippan. Fast hon är och jobbar just nu så just nu är det bara jag och hennes hund Zera. Min bil ville inte starta så jag är fast här, eller ja det går ju tåg också men jag väntar till systern slutat jobba istället.


friday, probably the best day in the world .

Hej vänner.

Nu var det ett par dagar sen, igen. Ska försöka bli bättre på detta, ännu en gång. Det kommer förhoppningsvis upp en del bilder nu de närmsta dagarna då mina garderober är nystädade och mitt humör är på topp. Har varit lite si sådär med de senaste veckorn. Men ingen ska få mig att tvivla på mig själv

I veckan har jag jobbat på arenan och det har gått kanonbra. Nu är det fredag och jag är ledig. Blickar ut över ett snötäckt Hässleholm. Det känns rätt så trist. En annan sak som också känns rätt trist är att jag nu måste sätta fart med min städning och diskning här hemma. Och sen in i duschen och fixa med kläder och sådär till ikväll. För då kommer två av mina finisar hit, Frida och Jenny. Vi ska mysa, äta, dricka massa gott, skratta och dansa hela kvällen och natten lång. Detta har jag verkligen sett fram emot.


en vecka sen .

Ett tag sen jag skrev här och mycket har hänt. Här får ni en kort uppdatering på vad som hänt.

Jobbat hela veckan.
Varit hos mamma och pappa ett par gånger.
Varit på kalas.
Haft en trevlig after work med ett par från jobbet.
Ätit tacos med vänner till familjen och familjen.
Kollat på melodifestivalen och blivit nöjd med vinnaren för första gången!
Spärrat mitt visa kort.
Suttit i simhallen en hel dag och hejat på lillasystern.


nya skor .

Två par nya skor inköpta idag och jag känner mig mer redo än någonsin för vår och värme. Båda är ifrån skopunkten.


Känga från Skopunkten.com

 


Sko från Skopunkten.com


första dagen .

Har tillbringat denna underbara soliga vårdag tillsammans med mamma och pappa. Blev lite shopping och annat mys, bland annat ett besök på IKEA. Mamma och jag lyxade till det med lite vin till maten där. Någon gång ska vara den första för det också ju!! Tänkte ta och visa er lite av min shopping i ett eget inlägg, så det får ni inte missa!!

Nu sitter jag hemma i min soffa och kollar på tv. Bridget Jones dagbok som går på tv får stå för mitt sällskap denna kvällen. Jobb imorgon klockan åtta igen, så det blir nog sängen rätt tidigt ikväll. Men först ska jag kolla klart på filmen och visa er mina nyinköpta skor.

golvfest .

Hemma och nästan precis krypit ner i sängen. Har jobbat hela dagen och sen tog jag en runda på H&M, köpte en bikini och två linnen/klänningar. Ska försöka få en bild på detta när kameran fungerar igen (inget batteri). Efter det bar det hemåt och satt och tog det lite lugnt. Efter en timme så gick jag bort till Emelie och Henke. Där det efter en stund ramlade in lite folk. Blev golvfest med lite spel och öl. Helt oplanerat och riktigt slitna satt vi där på golvet och hade det skoj. Nu ska jag sova och sen imorgon ska jag tillbringa dagen tillsammans med mamma. Längtar en massa!!

GOD NATT .


SAVE THE LAST DANCE FOR ME .

Hemma efter en lång dag. Är helt slut i kropp och huvud, och undrar hur det kan komma sig att jag inte redan somnat i ett hörn. Har i alla fall jobbat hela dagen, det har varit fullt upp. Sen efter dt körde jag bara inom mamma och pappa och lämnade lite saker som jag fixat till dem. Sen bar det av in mot stan och möte upp Emelie. Var uppe och hjälpte henne med lite fix till hennes och Henkes lägenhet som de nu har fått. Avslutade det med lite mat när Henke kom hem. Sen så var det tid för mig att gå hemåt, och nu sitter jag här. Ska ta och krypa ner och sova ett par timmar och sen är det jobb igen. Och sen är det helg, liten men kort så det är jobb på söndag igen, men det tar vi då. Nu är det GOD NATT.

jobbat en massa både igår och idag, hinner inte med något riktigt. Men det kommer väl så småning om. Är väldigt nöjd och glad att det blivit en del jobb nu den senaste tiden, för det behövs. Och imorgon ska jag hitta min laddar till kameran så att jag kan få in lite roliga bilder här också.


It´s all coming back to me now .

Har som jag skrev i förra inlägget spenderat kvällen hos mamma och pappa. Alltid lika skönt att komma dit. Allt känns på något sätt lättare där. Man blir uppskattad och uppmuntrad och glad, jag älskar min familj!!

Nu är jag hemma i min säng och nerbäddad under mina två mysiga täcken. Ja jag sover med två täcken och en massa kuddar, kanske inte helt normalt. Framför allt inte i min superlilla säng, men jag klagar inte. Känns på något sätt inte lika ensamt och tomt. Gillar inte alls att vara ensam, och framför allt inte att sova själv, men finns inte så himla mycket man kan göra åt det. Bara gilla läget och krama kuddarna lite extra och sen somna.. Precis som jag ska göra nu, blir en lång dag på jobbet imorgon. Så god natt.

Kaffe .

Överlevde dagen på jobbet, trots att jag inte alls var sugen imorse. Skar dock mig i tummen och har svinont nu :( Körde inom mamma och pappa påvägen hem och sitter där nu. Dricker kaffe och tar det lugnt. Blir nog att jag stannar här tills de har ätit och sen kör jag hem till mig och gör lite nytta. Så vi hörs senare.

bad feeling .

God morgon.
Pigga och vakna? Det är jag i alla fall, eller ja vaken. Ska snart köra till jobbet, känner mig inte alls pepp på det. Har en sån dag då jag nog borde ligga i soffan och ha täcket över huvudet. Ingen  bra känsla att börja dagen på. Får väl helt enkelt hoppas på att dagen går fort så att jag kommer hem igen.