absolut inget alls .

God kväll mina vänner.

Idag har det varit jobb hela dagen och det har gått bra. Dock har man blickat ut genom fönstret ett antal gånger med längtan om att få vara ute i solen och värmen lite. Men det går ju inte då man jobbar, får ta och hoppas på att det är fint väder på söndag. För innan dess är jag inte ledig.

Nu sitter jag i soffan och gör inte allt för mycket. Får väl se ifall jag kommer på något spännande att hitta på, man kan ju alltid hoppas. Ska i alla fall se ifall jag kan få fram lite roligheter till bloggen men annars så får vi se vad som händer.


film istället för sällskap .

Avslutar dagen med att somna till en film, kan faktiskt vara rätt skönt ibland. I alla fall när man känner sig lite ensam och vill ha sällskap. Ungefär som jag gör just nu..

Annars så har dagen inte varit så jättespännande. Jobbat, varit och handlat och sen hem till mamma och pappa och grilla. Som sagt var, inte jättespännande. Ska försöka mig på att prova de sär förinställda inläggen någon gång. Tror jag ska kolla lite på det redan imorgon, då kommer det ju hända lite mer här och bli roligare för oss alla. Men det är imorgon det, nu tillbaka till filmen.

God natt .


är glad ändå .

Morgonens powerwalk är nu avklarad. Men shortsen på och solglasögonen på näsan känner jag mig lika glad som solens strålar värmer. Alltså väldigt väldigt bra. Ska ta och svida om och göra mig klar för att promenara bort mot jobbet och tillbringa hela dagen inomhus. Inte det optimala en sånhär sommardag, men man kan ju inte alltis vara ledig. Var ju ledig nu i helgen, hela helgen till och med. Dock var det inte lika fint väder då men jag är jäkligt nöjd med min helg ändå. Lördagen var såklart bäst, då hängde jag på Hässleholmsgården och träffade härligt folk, njöt av allt motorbrumande och kände att detta är livet! Gillar mycket just nu, och det hoppas jag håller i sig typ föralltid nu. Visst det finns visa saker jag gärna hade ändrat lite på, ett par personer jag hade viljat ha i min närhet fortfarande men det är väl såhär livet ska vara. Man ska väl sakna vissa och istället se allt ifrån det stora hela.

Nej nu dags för ombyte och sådär innan jobbet. Får försöka njuta så mycket som möjligt av solen någon annan gång.


två supercharmiga bilder .

Äntligen hemma efter en helvetesdag. Varit superduper jätte mycket att göra idag på jobbet, men det har gått bra ändå. Det har alltså verkligen varit fullt ös hela dagen och de har fortsatt nu ikväll. Körde nämligen direkt hem till mamma och pappa för att hjälpa pappa med att tvätta bilen och annat fixande inför morgondagen.

Är så trött nu så att ögonen går i kors och nu har jag krypit ner i sängen och tänkter sova så oerhört gott, för imorgon blir det en lång dag det också. Säger därför god natt nu och avslutar med två supercharmiga bilder från biltvättningen i regn och blåst. GOD NATT !




fredagmorgon och sol .

God morgon!

Idag är det äntligen fredag och solen skiner. Även om det blåser lite så ver det rätt skönt ute. Tog mig en promenad nu på morgonen i hopp om att jag skulle piggna till lite, men nej då fortfarande supertrött. Förstår faktistk inte riktigt hur det kan hänga ihop. Har sovit så himla gott och länge, men men det är väl bara hoppas på att det försvinner innan jobbet. Ska i alla fall dra ett varv med dammsugaren nu efter frukost för det hoppade jag igårkväll när städningen var gjord. För snäll som jag är så tänkte jag på mina grannar och sparade det till idag. Men det är ju bra, då har jag något att sysselsätta mig med nu.


blommit linne .

Ännu ett tillskott i garderoben. Har spannat på detta SÅÅÅ hilma många gånger och nu gjorde jag slag i saken och köpte med mig ett hem från H&M idag. Helt perfekt får jag nog ta och säga. Hoppas på att det blir bra väder till helgen så kanske det kan invigas då. För hoppas det går alltid!!


eftermiddagen och kvällens .

Eftermiddagen har jag tillbringat på stan, i bomsteraffären och i Hästveda hos mina fina vänner i Tegebornfamiljen. Jennys uppgift var nämligen att ta och klippa ett par cm på mitt hår. Och det känns superbra och skönt nu. Friska toppar och tunnare hår, precis så som jag vill ha det. Har även hunnit med att träffa Jenny H ett par minuter och kikat på deras lägenhet. Trevligt trevligt.

Nu däremot så är det städning och disk och skönt musik som står på mitt schema.

en sommarblus .

Ett av de plagg som inhandlades igår var denna supersöt blus med små söta svalor över hela och små söta knappar i ryggen. Känns som ett kanonköpt nu inför sommare. Kommer ifrån Sisters


en liten hälsning .

Godkväll mina vänner.

Idag har det verkligen varit fullt ös hela dagen. Blev inringd på jobbet med minsta möjliga varsel och jobbade till tre, sen var det bara hem och byta om och fräscha till sig lite för att sen bli upphämtad av Frida. Vi tog då och styrde bilden mot Helsingborg och Väla där det blev lite shoppande. Visar upp de senare, för nu har jag har till och med införskaffat mig en ny kamera. Så nu kommer det bli förändring här kan jag lova. Men inte just för ögonblicket då jag sitter hemma hos mamma och pappa och kollar på tv med mamma och lillasystern. Så vi hörs lite senare med lite bilder och sådär.


Bilfix .

Är hemma hos mamma och pappa och njuter av att få vara ledig. Musiken är på max och solen skiner, jag gillar livet. Väntar nu bara på att pappa ska komma hem så att jag kan bli klar med det jag håller på med. Har städat hela hela Cadillacen så nu är det inte ett dammkorn i hela bilen. Nu är det alltså bara tvättning av den , oljebyte och lite annat och sen är det somnarklar. Tur pappa har mig ibland :)

what if we are made for eachother ..

Regnet slår mot rutan och stearinljusen brinner fint. Och jag har precis avslutat min lilla filmkväll. Har i min ensamhet kollar in två filmer och ätit lite gott. Den första filmen var The social network och den andra som precis slutade var Letter to juliet. Den första var bara för att jag kände attdet kan vara kul att ha sett den men den andra kändes självklar direkt när jag sett omslaget och läst texten. Och shit vad jag gillade den, kan varmt rekomendera den helt enkelt. Nu har jag en film kvar men funderar på att ta den imorgon, för vet att den framkallar mycket känslor och en del tårar. Så jag kryper nog ner i sängen med en varm känsla från den sista filmen och tar den andra imorgon. Ska ja faktistk jobba imorgon också och borde nog vara lite utvilad.

Så säger nu god natt och sov gott mina vänner.


söndagsprat .

Tjena tjena.

Vi kan börja med att gå igenom gårkvällen som inte alls blev som planerat, är så jäkla besviken, arg och ja allt det där man känner och blir när man sett framemot något ett tag och planerat allt. Så Frida och jag åkte hem till Jenny och kollade på film, åt pizza och chips. Så en väldigt stor omställning med planerna men det är alltis trevligt att umgås med dessa två och så även denna kvällen. Dock kändes besvikelsen kvällen lång och även idag!! Detta är säkert jätterörigt skrivet, men så var också min kväll igår..


Idag sov vi länge och gick sen upp och åt frukost. Frida och jag har även börjat komma fram till lite saker angående vår resa i sommar. Tror vi har kommit fram till ett datum som vi vill åka på. Nu är det bara att jag kikar med jobbet ifall det funkar och ser till att fixa mig ett pass och sen är det bara att åka. Kommer att bli perfekt!!

Nu ska jag ta och gå ut i det fina vädert, tänkte ta mig en superlång runda. Få njuta av solen och även rensa tankarna lite. Skaka bort besvikelsen och tänka positivt istället. Fick ju vara med mina bästa ändå.

Och ja just det, en sak glömde jag ju. Jag har börjat ta tag i min garderobsrensning, så igår fick Jenny en superfin blus av mig som ja aldrig använt och bara låtit ligga. Ett litet litet steg på vägen.



- en bild för nästan exakt ett år sen (29 maj 2010)


loveli .

Ibland undrar jag hur jag kunnat ha sån tur. Har världens underbaraste fina vänner. Ikväll var det häng med Kristianstadfolket, alltid lika trevligt. Nu har jag i alla fall bäddat ner mig och tänker sova så himla gott för att sen traska iväg till jobbet igen. Och sen är det även min tur att avnjuta ett par kalla goda cider och partaja loss. LOVELI.

.
Frida, Jonna och jag.
 från personalfesten tidigare i år.


vilken härlig dag .

God morgon fredag och god morgon solen!!
Denna morgonen har varit väldigt bra så här långt. Började med att jag mötte upp Emelie vid åtta för en timmes powerwalk och sen en runda inom solariet och sola lite så man är lite fräsch till helgen. Sen hem och fixa lite och nu ska jag ta mig något att äta. Blev bara lite smootie innan powerwalken så nu är det dags för något annat, kanske minibagetter. Ja så får det bli. Så nu ska jag fixa det och sen duscha av mig och lägga fram kläder inför kvällen efter som jag inte hinner så mycket mer än hem innan jag ska iväg igen efter jobbet. Ska försöka med att springa något litet ärende på stan med innan jobbet. Får ju passa på när solen är framme, den värmer riktigt. Kände hur den stekte i ryggen redan vid halv nio, UNDERBART.

Men vi hörs senare för nu ska det bli minibagetter!!


ge mig lite till bara .

God kväll min vänner.
Hoppas att dagen har varit superbra och allt annat också är bra.

Min dag har bara försvunnit, har fixat lite i lägenheten, lämnat tillbaka ett par byxor i stan och sen jobbat. Och jobbet gick bra, dock var det en hel del att göra precis innan stängning. Kom en del folk och alla ville sitta där och äta och det är väl inget med det, men sen att folk sitter kvar efter stängning och vekligen inte bryr sig om att det är stängt, det är lite småirriterande faktsikt.

Träffade i alla fall pappa och lillasystern ett par minuter efter jobbet och sen gick jag till min vän Therese och snackade lite strunt och hämtade lite kvarglömda saker. Väl hemma igen så försvann all ork till att göra något och den har fortfarande inte kommit tillbaka helt. Men jag får väl ta och göra ett tappert försök en stund och sen krypa ner i sängen. Har en ganska så fullspäckad helg framför mig.

Så vi säger så för ikväll så hörs vi imorgon igen. Ha en mysig kväll.


kramkalas .

Min onsdag har varit bra än så länge och lär nog fortsätta så. Just nu gör jag absolut inget alls och det är hur skönt som helst. Men det funkar bara en liten stund till, för sen måste jag ta tag i lite saker här. Fixa mat och plocka iordning lite och sen springa ner på stan och fixa lite och sen ner till jobbet och jobba ett par timmar. Efter det ska jag hem och ta på mig träningskläder och ge mig ut på slingan. Solen skiner förresten, just nu i alla fall.

Ja en snabb uppdatering om vad som är inplanerat idag. Nu blir det mat.


bild på mig och systerns hund Zera igår.


meant to be .

Hemma efter en heldag med systern. Körde ner till henne runt tio tiden och myste lite med deras hund, pratade och kollade på en film som Josefine hade klippt ihop med bilder och musik. Blev tårögd ett par gånger om, ja jag är en väldigt känslosam person. 

Efter det hoppade vi in i min röda fara och körde ner mot helsingborg och Väla. Blev lite tittande i affärer och lite inhandlat också. Fick med mig det jag åkte ner dit för. En klänning som jag har kollat på många gånger, provat, känt och klämt på och till och med haft hemma men lämnat tillbaka den för att jag kände att den var lite dyr för min ekonomi just nu. Men efter att jag till och med drömde om den inatt så var det precis som killen i affären sa, meant to be. Ni ska få se den, det lovar jag er. Helt perfekt är det. Åh jag kan bara fortsätta, även om det bara är en klänning. Finns egentligen ingen sån menning i mitt ordföråd eftersom jag har typ 60+ klänningar.

Det blev i alla fall matlagning och prat, skratt, mys med hunden och film när vi kom tillbaka hem till henne och då hade även hennes kille Andreas kommit hem. Så tack för en fantastiskt trevlig och bra dag och kväll. ♥

Nu ska jag sova och drömma om när jag dansar runt i min nya klänning, och vem vet då kanske jag träffar drömprinsen. Det hade ju suttit fint ;)

kvällsrunda .

Har precis kommit in efter att ha powerwalkat och sen sprungit en runda med Emelie. Riktigt riktigt skönt var det så vädret var helt perfekt. Älskar den friska luften som är efter det har regnat. Vi lyxade även till det lite och tog ett par minuter i solariet. Skönt att försöka hålla sig lite fräsch nu inför kommande helger och äventyr.

Nu däremot ska jag ta mig ut igen och köra hem till mamma och pappa en runda. Har inte träffat dem sen i torsdags en snabbis och det känns lite ovanligt för att vara mig. Är ju hos dem titt som tätt.

Ha en skönt kväll!

 


regn ute, sommar inne .

Jag och min data är nog inte de bästa vännerna idag. Men just nu för tillfället går det rätt bra för oss.

Jag sitter inne och tråkar idag hittade en gammal sommarskiva från 2007 eller något sånt och låtsas att det i alla fall är sommar och fint väder. Ha plockat ihopa en massa saker här och hängt om en massa kläder och sådär i garderoben. Så nu är det lite ordning och reda både i lådor och garderob. Tyvärr har jag ju ingen kamera, fortfarande. Min tanke var att fixa det idag, men den planen sprack så fort jag nämde den. Men förhoppningsvis till helgen ordnas det. Ogillar att blogga utan att ha roliga bilder och sådär att visa. Det gör ju ändå nästan halva grejen att ha bilder.

Nu ska jag ta mig ut i köket och koka ris och skala räkor till min räkwok. Hörs antagligen senare.



måndag måndag MÅNDAG .

Tjabba tjena!!

Sitter i mit kök och har precis ätit supergod mat. Överträffar mig själv varje dag nästan. Idag blev det kycklingfilé med klyftpotatis, morötter och broccoli och örtgräddsås. Mums!!

Annars då. Väret är grått och väldigt trist, men det regnar i alla fall inte just nu. Har kollat de sista avsnitten av glamourama och fxat med lite andra grejer. Nu däremot ska jag ta och byta om och göramig klar för en snabb promenad bort till jobbet och jobba stängning. Så vi hörs lite senare.

Puss.


snart hemma .

Sitter på tåget hem från Norrköping. Snart framme, bara en halvtimme kvar. Och då ska jag kasta mig i sängen nästan direkt, borde nog äta något innan för är rätt hungrig nu!!

Men helgen har i alla fall varit mycket bra. Vädret har varit kanon och sällskapet har varit ännu bättre!! Känns skönt att komma upp dit så alla är så himla söta, trevliga och lätta att vara med. Trist att det dröjer så långt mellan gångerna vi ses bara, men det kan man ju lätt ändra på bara man vill och sådär. Så tack Ida för att du är så bra!!

lämnar stan .

Fredagen är redan här och det känns sjukt skönt.

Veckan har bara sprungit iväg oh varit fullproppad med aktiviteter hela hela tiden.
Det har varit allt från jobb, till träffa vänner, till att åka inlines (trodde seriöst att jag skulle dö.) till att sitta i parken oh grilla korv och drika rosévin, till att träffa familjen och en massa annat. Där av inget livstecken här inne alls, och bättre blir det tyvärr inte i helgen då jag åker iväg ikväll och stannar borta hela helgen. Helt fantastikst underbart ska det bli att få komma bort lite. Hoppas bara att vädret spricker upp och blir soligt, varmt och skönt!

Nu sitter jag och är helt proppmätt och orkar entligen inte göra något alls, men det funkar inte riktigt så för jag måste packa min väska nu. Har bara fått i strumpor ochunderkläder än så länge så har en bit kvar om man säger som så ;)




leaving on monday morning ...

Idag är det måndag och jag är halvt ledig, skulle inte börja förens vid tre men nu är det ändrat och jag valde då att komma in redan vid ett. Kunde börjat tidigare men kände att jag behövde lite egentid och bara ta det lugnt. Skulle egentligen fixat ett par grejer med idag men det hinns inte längre med. Får försöka ta det imorgon istället så jag är HELT ledig. Hoppas på att det är lika skönt väder då också!!


Helgen .

Helgen ha redan passerat och det har verkligen gått snabbt.

Först var det jobb i fredags och sen hem och fixa innan det blev inflyttningsfest hos Therese och efter det utgång på Harrys.

Lördagen började med jobb och sen en powernap på nästan en timme och sen kte jag hem till mamma och pappa och åt grillat. Och senare på kvällen gick jag hem till Emelie där vi och grabbarna spelade spel och kollade på fotboll. Sn tog vi oss ner till torget där partyfabriken hade ett tält. Så där satt vi en stund och lyssnade på musik och kollade på folk. Var rätt trött och hade ganska tråkigt så gick hem vi halv ett och la mig.

Och söndagen blev det även jobb, denna gången på Arenan. Säsongens sista brunch oc h det känns riktigt skönt fakiskt. Efter det var avklarat åkte jag hemom mamma och pappa och åt räkmacka och umgicks lite. Och sen somnade jag en stund igen. Avslutade i alla fall helgen med att kolla på tv med mamma och pappa och sen körde jag hem och la mig.


fredag idag .

En fantastiskt dag idag med klarblå himmel och SOL. Passar ju helt perfekt då jag ska jobba hela dagen. Nej men man får glädjas åt alla andra som får vara ute och njuta av solen. Jag ska i alla fall försöka fixa med ett par grejer innan jag sticker ner till jobbet och jobbat mellan11.30-18.30 och sen efter det så kommer Frida till mig och sen blir det lite inflyttningsfest hos Therese. Så hela dagen är planerad och det är bara att hoppas att det flyter på.

PUSS,


Malmö och aoli .

Har tillbringat hela dagen i Malmö.

Klockan gick toksnabbt igårkväll så det blev att jag stannade kvar och sov där. Och hade en riktigt trevlig kväll. Blev först en latte på stan och lita kikande i affärer sen gick vi hem till J-O. Han lagade till kycklingsallad medans vi stod och pratade och jag kikade runt i hans lägenhet. När sen salladen var klar gick vi ut på balkongen och åt och drack ett par glas vin och pratade. Gick sen in vi halvåtta och fortsatte prata och dricka vin och försökte komma på aktivitet till kvällen. Blev att kolla ishockeyn på tv och hade det trevligt. Nästa gångvi kollade på klockan var den runt tolv och jag kände inte riktigt för att ta tåget då. Så det bäddades på soffan och sen fortsatten kvällen en stund till framför tvn.

Idag så sov jag kvar ett par timmar längre än J-O som steg upp vid halv fem, och då hade vi säkert bara sovit i en och en halv timme eller något sånt. Men det var skönt för mig som kunde somna om igen när han stigit upp. Så jag var kvar hos honom fram till han kom hem från jobbet igen, hade glömt att han lämnat extranycklen till mig, smart som jag är!! Men kollade lite på tv och diskade upp från våran måltid och våra glas och kollade lite på tv igen innan han kom hem. Sen tackade jag för mig och gick ner mot stan.

Och där blev det en del shopping kan jag meddela, dock kan jag ju inte visa er något av det eftersom jag fortfarande inte hittat någon kamera jag varit sugen på att köpa.

Nu sitter jag och lillasystern mitt emot varandra och är mätta och belåtna. Blev riktit lyxmat idag med räkor, ärr, bagetter och aoli. Mumsigt kan jag lova, men nu ska jag köra hem och lämna systern och sen tillbaka hit och starta en film och sova.

Puss.

ledig .

Igår blev det jobb hela dagen och sen träffade jag Emelie lite senare på kvällen och gick och solade och lite sådär.

Idag är jag ledig och har precis varit nere på jobbet och kollat ifall jag kan vara ledig nästa helg och det gick bra, så nästa helg åker jag upp till Norrköping och träffar Ida. Ska ta och göra mig klar nu för att sen åka ner till Malmö och träffa en kompis och kika i lite affärer hoppas jag. Får ta och tvinga in honom i ett par iaf. Haha.

i ett berg av kläder .

På tv är det ishockeyvm på tv, pa datan är ikeas hemsida uppklickad och själv sitter jag mitt i mellan detta i en hög med kläder Får panik så mycket kläder jag har. Om någon hade tagit hälften så hade jag inte märkt något! Måste ta tag i min stora utränsning från garderob och lådor, men tar det imorgon istället för nu ger jag upp. Kollar klart på ikeas hemsida och går sen och lägger mig.

GOD NATT ! 


Min Valborg .

Skulle ju berätta lite kort om hur jag firade valborg. Fast det lär bli en rätt lång text ändå. Men den som tar sig igenom får reda på hur skoj jag hade.

Började med att stiga upp vid sjutiden och bege mig ner på Graffiti för att tillbringa lite arbetstid där. En del folk och dagen flöt på hyfsat snabbt. Under tiden som arbetsdagen gick blev det ett par planerings samtal med Frida innan vi kom fram till ett beslut och det blev att vi stanna kvar i Hässleholm. Så När klockan tickat på till ungefär halv fem larmade jag på lokalen igen och begav mig hemåt. Ett par minuter senare kom Frida och Jenny gidandes i Fridas nya snygga bil. Vi begav oss till Maxi för att införskaffa lite mat för kvällen Och körde sen hem till mig igen.

Väl hemma hos mig packade vi in maten i kylen och smälte choklad så vi kunde doppa våra jordgubbar i och avnjöt cider efter cider och fixade oss med kläder och smink.

Vid åttatiden hämtade Emelie och Kennie upp oss och vi åkte bort till T4 och mötte upp de andra. Där det blev grillning och en massa skrattande och drickande. Plus att vi spelade brännboll, fast kanske inte riktigt likadant som alla ni andra brukar göra. Nejdå för ingen tänkte ju på att ta med sig något spel eller sådär denna kvällen, så vi tog oss en 50cl ramlösaflaska och en  vodkakork och spelade brännboll. Först bara jag, Frida och Jenny men sen efter ett tag så blev Henke, Pontus och Hugo också sugna på att vara med. Körde med att hitta på regler allt eftersom och det gick riktgit bra!!

Framåt tolvtiden så tackade jag, Frida, Jenny och Pontus för oss och begav oss in till stan igen för att besöka Harrys. Hade riktigt skoj inne på Harrys med en massa dans, härliga människor och goda drinkar!! Och vid tre tiden begav vi oss ifrån Harrys och vidare till Freds för att handla nattamat. Pontus fixade till sig tre pommes gratis och vi gick nöjda där ifrån vidare hem till Pontus för efterfest. Så där satt vi och lyssnade på musik, åt våra pommes och pratade medans Emil och Pontus drack sina öl. Vid tjugo i fem tackade jag, Jenny, Frida och Emil för oss och gick hemåt. Var väl hemma runt fem och la oss för att sova.

Detta var en väldigt lång text, men det är också texten om hur min valborg firades, och vill bara säga TACK SOM FAN!! Hade verkligen en riktigt rolig kväll!


positiv energi .

Idag har det varit jobb på schemat hela dagen. Det har väl flytit på rätt bra tycker jag. En del folk precis innan stängning, lite småstörigt när man städat allt och sen sista kvarten kommer det folk. Men det gick såklart bra ändå.

Annars så har det inte hänt särskilt mycket idag, vaknade upp en kvart innan jag börja jobba ungefär, men hann med allt jag skulle göra innan jag kom dit, i tid dessutom. Och nu efter jobbet har jag bara legat ner och kikat runt lite på olika bloggar och sådär. Har även kollar på dagens Galmorama och förra veckans Superstylisten Jonas som jag missade. Älskar dessa två program, man får sån härlig energi av de.

Nu ska jag ta min enorma huvudvärk ut i köket och ta och äta lite, sen blir det nog sängen och kolla lite på tv och hoppas att huvudvärken försvinner tills imorgon.

söndag hela dagen .

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har varit iväg på Ekohallen och kikat och handlat lite. Mycket trevligt.
Annars så har det inte hänt så värst mycket mer idag. Vi sov väldigt länge och sen när Frida och Jenny körde så startade jag en film och somnade ett par gånger om så blev att pausa och spola tillbaka igen.

Nu blir det snart mat och sen ska jag och pappa fixa de sista på min deklaration så att min femsiffriga summa blir ännu lite mer värd. :)

Hade ni en bra Valborg igår förresten!? Själv hade jag en fruktansvärt bra kväll, men det tänkte jag ta och berätta om i ett eget litet inlägg.