måndagkväll och helgens .

Måndagkväll igen och helgen är förbi.
Blev en väldigt lugn helg då det inte hände allt för mycket. Skönt och precis va jag behövde och ville ha.

I fredags blev det en liten runda på stan med mamma, pappa och lillasystern. Sen en runda till Maxi för att inhandla middag till kvällen. Så med mammas fantastiska kycklinglåda i magen och Idol och Wii spelande på tv var jag nöjd med min fredagkväll och gick och la mig.

Lördagen spenderade jag hela dagen hemma hos mamma och pappa. Jag sydde klart min klänning, nästan i alla fall. Har en söm kvar. Systern med pojkvän och hund kom också hem till mamma och pappa under dagen. Så det var fullt ös kan man säga. Och vi avslutade dagen/kvällen med tacos och en massa spelande och prat fram till mitt i natten och när de hade kört hem och mamma och pappa gick och la sig körde jag och lillasystern filmkväll.

Söndagen blev en väldigt lugn och skön söndag med en liten tripp till Båstad där vi bland annat gick längs stranden, myste i bokskogar och njöt av utsikten på åsen. En skön, mysig men lite kall dag. Dock helt perfekt då mitt humör inte alls var på topp után verkligen väldigt väldigt lågnt nere. Och huvudet ka vi nte ens tala om, även om jag typ har vant mig lite i nuläget så håller jag på att dö när det kommer en tio dubbel smärta som försöker spänga huvudet.. Avslutade i alla fall helgen med ännu en filmkväll med lillasystern. Såg tre helt underbara filmer.

Ja det var min helg, som sagt var en ganska så lugn och skön dag. Dock inte riktit som jag hade tänkt och planerat innan men det gör inget. Hade ju inte humöret på topp..
Och dag är det mångdag och jag har jobbat hela dagen. Nu ska jag däremotta och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Tänkte nämligen ta och pova mina nyinköpta easytone.

God natt.


fredag och helg .

Fredag och helg.

Låter faktiskt inte alls så dumt. Just nu så sitter jag i soffan och filosoferar lite och kikar runt på datan, väntar på att tiden ska gå så jag kan möta upp mamma efter jobbet och även lillasystern när hon kommer in med bussen. Då blir det nämigen en liten runda på stan och kika lite. 
   Tänkte se ifall jag hittar något fint tyg kanske. Började nämlige att sy lite igår. Köpte ju mönster och tyg och allt sånt där för lite rygt en månad sen, och igårkväll kom jag till skott och försökte mig på det. Gick väl lite sådär i början, har man inte sytt något sen man gick i nian är man lite ringrostig. Så det dycker nog snart upp en bild på resultaten under helgen. Tänkte nämligen flörsöka få ihop det sista ikväll.

Annars så har det inte hänt så jättemycket. Körde till Maxi och köpte lunch ifrån deras nya salladsbar (bästa på länge faktiskt!!) och sen vidare till mammas jobb och lunchade med henne, Sara och Kersti. Trevligt trevligt. Och just det förseläsningen igår var kanon, riktigt trevlig och lärorik. Men oj vad trött man var efter den. Har lite tid på mig att plugga inför provet nästa vecka då det också är del två av kursen/föreläsningen.

Vi hörs lite senare för nu ska jag hitta på något annat.


bad .

Hej vänner.

Veckorna bara rusar iväg och nu har det gått en vecka sen jag var här inne sist. Illa illa, men samtidigt så är det lite förståligt ändå. Var en massa jobb förra veckan, vilket såklart var bra plus att jag min klant har gått och fått hjärnskakning. Eller ja, jag spelade fotboll. Har verkligen inte tur på den fronten för tillfället.

Har dock inte bara varit elände denna veckan. Har hunnit med att träffa min underbara saknade vän Ida som var nere på en liten snabbvisit här nere. Så  vi tog bilen till Väla för lite shopping, lika trevligt som vanligt!!

Nu där emot ska jag ta och krypa ner i sängen och sova och ladda inför en lång dag imorgon, förreläsning mellan halv nio och halv fem. Kan ju lova att jag kommer sova gott efter det..

God natt och sov gott.


länge sen sist, igen.

Hej vänner.

Shit vad längesen jag var här inne. Allt bra med er? Själv är det sådär, haft konstant huvudvärk nu i tre dagar. Helt värdelöst, plus att jag har haft det lite jobbigt med magen, krampat och hållt på. Alltså inte så jätteroligt. Nu ska jag dock ta och hoppa i träningskläderna och köra och hämta upp tjejerna och sen vidare till träningen. Ska bli superkul, bara hoppas att magen och huvudet är med på samma sak som mig.

Ja det är vad som händer just nu, får väl ta och försöka bli lite bättre här igen.

PUSS,