Bästa vädret !

Hemma igen efter en underbar tid på stan och nästan alla ärenden är fixade, bra jobbar Johanna! Köpte med mig lite lunch hem och provat kläderna jag fick med mig hem från stan. Ska strax ge mig ut igen, går inte att sitta inne en dag som denna, sommarvärme ju!!


Godmorgon fredag.

Godmorgon fredag!

Ja idag är det fredag och jag är ledig, ska till och med bli fint väder idag. Får hoppas på att jag har den turen och att det klarnar upp snart.

Annars så har det varit fullt upp den senaste tiden. Jobb, träning, match, vänner och till och med lite party i lördags. Mycket lyckad kväll till och med!!

Men åter till dagen idag. Då är det fullt upp. Fixa en massa små ärenden på stan, försöka baka lite och så vidare. Får se hur mycket som hinns med men förhoppningsvis blir det en del..


Shopping

Då blir det shopping med systern.


Det är FREDAG .

God förmiddag fredag!

Solen skiner men jag ligger fortfarande nerbäddad. Ska faktiskt ta mig upp nu och ut och springa en runda. Sen blir det nog en liten runda till Kristianstad, tror jag i alla fall. Beslutsångest, men vill göra något idag men inte så kul när alla jobbar eller går i skolan. Så jag får väl göra det bästa av dagen själv helt enkelt..

Nu lite träning och sen får vi se.


God kväll .

God kväll.

Har haft en riktig slappedag och fixat lite grejer. Mått lite småkonstigt nu under eftermiddagen och kvällen, vet faktiskt inte varför men det är väl så ibland. Nu sitter jag i alla fall mätt och nöjd framför Sveriges mästerkock och ska strax tappa upp ett bad.

Tänkte avsluta detta inlägget med lite bilder på lägenheten efter dagens piffande.


Ett kärt återseende !

Hej.

Ser att det var väldigt väldigt längesen jag var här inne nu. Men ibland blir det så, tiden bara rusar iväg och mycket har hänt sen sist.

Våren har kommit med allt vad det innebär. Skinnpajen och solglasögon fram, färgade roliga kläder, lite flirtande och ett nytt extrajobb. Plus att jag kommit igång på allvar med kost och träning, dock en sträckning i låret som ligger och spökar men annars går det bara bra, och jag älskar det.

Jag ska bli bättre på att uppdatera här nu när det är lite varmare och när det börjar hända lite mer. Framförallt för min egen skull men även för er som läser här. Är annars rätt aktiv på instagram med allt vad bilder och uppdateringar heter så kika gärna in där också ;) Sök då bara på cherryjohanna så hittar ni mig och mina bilder genom vardagen.

Pusspuss !