lite shopping .

Har haft en bra dag trots omständigheterna. Jobbat och sen blev det en runda på stan med mamma och pappa, vidare till Willys för mig och mamma och handla lite mat. Och sen till dom och laga till det. Efter det så blev det lite tvtittande och sen körde jag hem.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska försöka sova, jobb imorgon. Ska försöka låta bli att fundera och grubbla allt för mycket, mår inte bra av det. Det känns väldigt jobbigt detta, men jag ska klara det..

Underbart är kort .

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig. De är över nu..

Brunch .

Idag har det varit jobb på arenan. Blev brunch även denna söndagen, men för ovanlighetens skull var det tillsammans med master Jonna. Det gick helt perfekt och köket var städat en timme innan stängning. För jäkla bra. Annars så har jag tillbringat eftermiddagen tillsammans med mamma och pappa, mys! Och tack jonna för ditt stöd idag! <3

melodifestivalen .

Melodifestivalen på tv och jag ligger ensam i soffan.
Tyckte faktiskt att alla låtar funkade ikväll. 
Efter detta är slut så tänker jag starta en film och sen somna till den.
För imorgon blir det jobb klockan åtta igen på arenan..

det kommer att bli en lång kväll .

Överlevde dagens jobb smärtfritt. Det var inte särskillt mycket folk trots långlördag och löning, ganska skönt. Nu ligger jag bara i soffan och funderar. Har verkligen inget alls att göra ikväll. Tur att jag ska jobba imorgon så jag kan lägga mig tidigt i alla fall. Men detta kommer att bli en lång kväll känner jag på mig, klockan är ju bara strax efter sex...

hard working lady .

Snart dags att ta sig till jobbet och hoppas att det går snabbt. Är inte alls sugen på att jobba idag, men det är ju lika bra att göra det. För vad skulle jag annars ha gjort idag liksom!? Ska dra borsten genom håret och ta på mig jobbtröjan sen är jag redo. Har ju faktiskt redan varit uppe en stund och till och med hunnit med en kort promenad, var tvungen att lägga på pengar på bilen och kände då hur skönt det var ute. Så jag tog mig som sagt var en runda.

utan dig vill jag hellre dö, än att tvingas leva utan dig .

Är nu hemma och nerbäddad under mina två täcken. Blev en helkväll med vännerna som avslutades på Harrys. Träffa massa fint folk ikväll, men nu är det dags att sova. Blir ju trots allt jobb ett par timmar imorgon, långlördag och löning som det är kommer det säkert finnas massa att göra. Så det är nog som sagt var dags att sova. Känns ensamt och lite småjobbigt, men vem har sagt att livet ska vara lätt och rättvist!?

Så god natt mina vänner. Lyssnar på Magnus Ugglas, Utan dig. En fin bit!!
- utan dig vill jag hellre dö, än att tvingas leva utan dig.


fredag .

Hemma från jobbet nu, äntligen. Sitter i soffan och pustar ut lite, är helt slut i kroppen och huvudet. Hade nog mest av allt viljat lägga mig och mysa nu. Men så blir det inte tyvärr. Istället borde jag ta mig in i duschen och göra vid mig för att sen möta upp Emelie och Henke och sen vidare till Pontus som ställer till med lite fest. Åker enbart dit för att det var superlänge sen jag träffade dessa personer som kommer infinna sig där. För jag är inte alls sugen på att partaja, plus att jag ska jobba imorgon. Men det kan ju alltid vara trevligt ändå..

hustomten har gjort det igen .

Go kväll kära vänner!
Hoppas att allt är bra med er. Här är allt bra, dock lite trött och sliten efter dagens jobb. Var jobb på arenan idag. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut, men det gjorde den. UNDERBART!! Nu sitter jag i soffan och samlar lite energi, för att sen ta tag i att diska undan lite och plocka iordning här. För det är hemskt vad det slängs kläder och annat lite var stans här. Tror jag har en liten tomte som stökar till det här eller något..

please please please .

Igår gick det sådär med uppdatering här. Men hade en superviktigt sak att ta tag i. Tyvärr så gick det inte så jättebra då jag bara kom fram till en telefonsvarare. Superjobbigt eftersom jag fattat mod att äntligen ta tag i detta. Men får nog ta och ge det ett nytt försök ikväll igen. Det är super jobbigt och det är det enda jag tänker på just nu. Så håll gärna tummarna för mig att jag lyckas samla mod ikväll igen, att jag kommer fram och att jag får ett lyckat svar.

Nu däremot så sitter jag på jobbet och har lunch i ett par minuter till. Skönt!! Dock är det väldigt lugnt här, men jag ska väl inte vara allt för säker på att det håller sig resten av eftermiddagen. Kanske bara smäller till, vem vet.

jobbet .

Sitter på jobbet nu och är supermätt och kallt det är det också.
Ett par minuter kvar på lunchen, så jag hinner nog smälta det lite..
Plus att det utanför fönstret snöar det en massa, tråkigt men sant.
Bara att hoppas att det slutat tills det blir hemgång.

Nu åter till arbetet.

misslyckad sovmorgon .

Hur jobbigt är det inte när man har sovmorgon, och så vaknar man hur tidigt som helst!?
Detta är precs vad som hänt mig idag, varit vaken nu i två timmar!? Inte helt okej.
Men men det finns inte så särskilt mycket att göra åt det.

Nu är det ialla fall dags för mig att hoppa in i duschen och sådär nu innan jobbet. Börjar vid elva så det är ett tag kvar. Så jag får ta och sysselsätta mig med något i min väntan...


natti natti .


Efter att ha kollat lite på tv och sådär denna kvällen så tänkte jag säga god natt och tack för mig.
Imorgon blir det jobb på Graffiti.
Hörs imorgon.


tur och retur.

Nu är jag hemma och har myst ner mig i soffan med täcke och kuddar. Blir nog att kolla lite mer på tv och sen ta mig ett par meter bort och mysa ner mig i sängen. Trött och frusen efter en superhärlig dag, så lär somna rätt snabbt. Har nämligen varit med mamma och lillasystern i Helsingör, kikat runt lite och myst. Sen möte vi upp pappa i Helsingborg och åkte och åt. Är supernöjd med min dag.


vänner är det bästa man kan ha.



Jag har världens bästa vänner.
De finns alltid där för mig och ställer alltid upp.
När jag mår som sämst, får de mig att må bra igen
Jag är så oerhört lyckligt lottad som får ha er så nära.
Frida och Jonna, ni är två av dessa.
Älskar er!


helgen .

Då var det måndag igen och helgen har tagit slut. Har varit en bra helg trotts allt. Jobbade till sju i fredags och sen köpte jag med mig massa mat och körde hem till mamma och pappa. Kollade på Let´s Dance och hade mysigt. Sen upp tidigt igen på lördag för att jobba. Underbara kvart i åtta till halv fem blev det på Graffiti. Sen körde jag faktiskt hem till mamma och pappa även denna kvällen. Åt supergott och kollade på melodifestivalen och sådär. Och shit vad nöjd jag blev med resultatet i denna festival, var precis rätt låtar som gick vidare!! I söndags så blev det också jobb, denna dag var det dags att styra bilen mot Arenan och jobba ett par timmar brunch. Åkte sen hem till mamma och pappa en runda även denna eftermiddag. Umgicks med lillasystern åt supergott även denna dag. Sen blev det film med mamma och pappa och räkmackor och köttbullsmackor. En perfekt avslutning på en fantastisk helg. Underbart väder (har jag sett genom fönstrena när jag jobbat..) och bästa umgänget!!


ett par rader .

Sitter på jobbet och tråkar. Två timmar kvar tills det är hemgång, skönt.
Ikväll åker jag hem till mamma och pappa och bara är.
Behöver det, klara inte av att sitta ensam.
Det märkte jag igår, allt kom bara på samma gång.
Tog ett tag innan tårarna slutade komma och jag kunde somna...

it takes two baby .


Håller på att bli galen.
 Är förbannad, besviken och jäkligt kär.
Ingen bra kombo kan jag tala om.
Ska ta och lägga mig och hoppas att jag inte funderar allt för mycket.
Skönt att det är jobb hela dagen imorgon så jag har lite annat att tänka på.


all I want is to spend some time with YOU .

Halvsitter i soffan och kollar lite på tv. Fortfarande lite förkyld, men bara lite. Är mest bara täppt i näsan, annars är allt borta. Dunderkuren med massa Gossip Girl, nässpray, ipren och så vidare har alltså hjälpt. Jobbade dock fyra och en halv timme igår och det kändes efter kan jag säga.

Har i alla fall varit ledig idag igen och har nästan bara tagt det lugnt. Städat lite och sådär plus att Emelie var uppe här en stund. Himla trevligt då vi inte setts på evigheter. Ska väl lägga mig snart då det är dags för jobb imorgon igen. I LIKE!!!


Sjuk .

Idag har jag inte gjort många knop. Feber, förkyld, halsont och illamående. Inte alls skoj. Bara legat i soffan hela dagen och kollat på massa gossip girl.

är galet kär .


hur kunde det bli såhär?
varför känns allt helt plötsligt så konstigt?
är det så dåligt som jag inbillar mig?
tusen miljarder frågor just nu.
det enda jag vet är att jag är galen kär...


Men faan vad jag behöver dig här nu ikväll .

Ligger i soffan och kollar på Top Model. Tända ljus och lite popcorn har det blivit. Mår dock fortfarande inte jättebra, helt täppt och nyser och snyter mig varannan sekund. Jobbigt, jobbigt. Plus att jag tänker en massa och saknar ännu mer. Så blåser nog snart ut ljusen och kryper ner i min nybäddade säng.

god natt .

dåligt .

Sitter i soffan och kollar lite på tv. Mår fruktansvärt dåligt, huvudvärk och mår ständigt illa. Ska ialla fall snart ner och hämta tvätten, har haft tvättid sen klockan sju imorse, loveli. Får se lite vadsom händer sen, ska bland annat ner en runda till Graffiti och se fall jag får lite mer tider att jobba..

Kär var det sista jag ville bli .

sara löfgren - kär var det sista jag ville bli

Jag ligger i sängen kan ej finna ro
Vet inte längre vad jag skall tro
Jag hoppades länge på svar ifrån dig
Att du skulle vakna och tänka på mig

Jag ville va stolt
Inte be om förlåt
Men jag faller på knä nu
och ber dig om nåd

Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Jag tänker på alla dom saker jag sa
Allt som jag lovat när det kändes bra
Jag menade allt men jag har ändrat mig nu
Mitt hjärta det bultar det finns bara du

Jag ville va stolt
Utan regler och krav
Men å vad jag önskar
Jag hade dig kvar

Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Märkligt att det skulle vara så svårt
Att svälja sin stolthet och be om förlåt
Jag ville va stark och klara mig själv
Men faan vad jag behöver dig här nu ikväll

Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Så ta mig tillbaka
In i ditt liv
Jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri
Jag bönar och ber
Men det struntar jag i
För kär var det sista som jag ville bli

Ja kär var det sista som jag ville bli


bra och dåligt .

Personalfesten igår var helt underbar. Så himla roligt jag hade igår var längesen jag hade. Vi begav oss in mot stan runt elva och tog två shots på Hässle och sen vidare in på Depå. Slutade tyvärr inte så himla roligt, då det blev polisförhör och massa blod..

Idag däremot har jag inte gjort mycket, bara legat ner hela dagen nästan. Och det tänker jag fortsätta göra resten av kvällen.. Har fått en sån jobbig känsla nu igen och bara maller en massa i huvudet hela tiden.

prsonalfest på ingång .

Så nu är jag redo för att festa hela källen och natten lång. Blev en rätt enkel outfit med ett beiget linne och en svart skinnkjol. Ska försöka fixa en bild på detta under kvällen, tyvärr inte med min kamera eftersom batteriet inte vill som jag.. Men det lär väl vara någon annan som är utrustad med en kamera. Nu ska jag springa ner till tåget och åka hem till Frida en runda innan vi går vidare på PERSONALFEST.

Ha en fantastisk kväll, för det ska jag ha!

soligt värre .

Hemma i ett soligt Hässleholm igen.
Tillbringade kvälllen igår hemma hos föräldrarna med lillasystern och pappa. Kollade på Let´s Dance och sådär. Himla trevligt. Nu är mitt uppdrag att slutföra mitt outfits fixande till ikväll. Tror nog jag är klar med det snart. Så ska ta mig ut i den underbart soliga vädret en stund och njuta lite och sen blir det att fixa till sig inför kvällen. Personalfesten ikväll är riktigt efterlängtad. Det är verkligen ALL IN som gäller ikväll, är redan riktigt riktigt taggad, partymusiken pumpas redan ut från datan.. Detta kan nog bli en riktigt bra dag :)

snöig men bra dag ..

Har haft en kanondag än så länge. Började dagen tidigt med en promenad, skönt som bara den. Sen blev det att par avsnitt av Gossip Girl och sen möta upp Therese. Väldans trevligt att träffa henne igen, var ett bra tag sen. Så vi gled runt i ett snöigt Hässleholm, prata igenom lite vad som hänt och sådär.

Är nu hemma igen och tänkte laga något att äta, så hungrig jag är nu vet jag inte när jag va sist..
Så det är mitt projekt att lösa nu. Sen måste jag även börja tänka på morgondagens klädsel. Nämligen personalfest och det ska bli riktigt skoj. Har en del att välja på sådet är lika bra att börja nu..

Sen får vi väl se vad som händer ikväll och resten av kvällen.

paus .

Suttit och sorterat en massa bilder och annat på datan nu. Herregud så lång tid det tar. Har även hunnit pricka av lite andra saker på min lista. Dock så har jag inte prickat av att lägga upp bilderna jag tänkte visa er, nej då det är bara så att det inte riktigt vill som jag vill. Men jag ska inte ge mig, jag ska lyckas...

fixas .

Blev inget mer här igår, datan och jag kom inte riktigt överrens. Men idag så verkar det funka bra igen.

Äri alla fall ledig idag också, vilket nog är tur eftersom jag har en del att ta tag i. Har redan hunnit med lite grann, men en del kvar. Ska också möta upp mamma efter hon slutat jobba och fixa ett par grejer. Så det är väl bara att ta tag i det på en gång. Ska också försöka få in lite bilder här idag, om nu teniken vill som jag idag..

Solsken hela dagen .

Hej mina finisar.
Allt bra med er hoppas jag. Med mig är det kalasbra faktiskt, solen har strålat hela långa dagen och jag har varit ledig. Glidit runder i min skinnjacka hela dagen utan att frysa faktiskt, det trodde man aldrig igår när det stormade som aldrig förr. Men men ibland så har man turen på sin sida. Har uträttat ett par ärenden idag och fixat lite småsaker. Hittade även två finfina plagg inne på H&M som ni kan få se senare ikväll.

Nu ska jag skriva klart det jag håller på med och sen ska jag börja fundera på maten. Så vi hörs lite senare med lite bilder och sådär.

PUSS,


in med handduken .

Säger nu god natt och sov gott till er mina sötisar. Har absolut ingen ork till att bjuda på varken någon bild eller något annat roligt. Trots att jag lovat det..

in his arms .

Jobbade till halv två natten som gick. Det var nordöstra skånes idrottsgala som stod på kvällens schema. En inte allt för rolig kväll att jobba då folket som var där kändes ganska stilsamma. Men det gick att ta sig igenom tackvare alla fantastiskt bra människor jag jobba med.
   Så med tjugo kroner i dricks, ätit middag tillsammans med September och Calle Kristiansson plus att de såklart framfört ett par låtar var under kvällen, åkte jag tillsammans med mina underbara vänner och åt smörgåstårta på Bajonetten. Sov sen fyra timmar hemma hos mamma och pappa och åkte sen iväg och jobbade igen.

Dagens långpanna (dubbelpass) bestod först av brunch och direkt efter det var det matchdags för IFK, så det blev lite fixande med olika beställningar. Vid sextiden ikväll var jag så lycklig att jag fick stämpla ut för dagen och ta det lugnt. Så jag åkte hem och drog på min mysigaste myströja number 1 (ny kan visa denna underbaring imorgon) och åkte hem till Mattias och kollade lite på film och avslutade helgen på bästa sätt.

Nu är det dags att släcka ner datan och sova ett par timmar mer än föregående natt för att sen upp och jobba igen. GODNATT.

happy .



Har tillbringat ett par timmar nere på stan tillsammans med Ida och Tobias.
Alltid lika underbart att vara med dem.
Lite synd bara att et går så lång tid mellan gångerna vi ses.

Men nu sitter jag och här och ska snart ge mig iväg för att jobba.
Har fått massa positiv energi av dessa två vännerna, så vi får hoppas det håller sig kvällen igenom.

god morgon världen .

Hade en bra och mysig kväll igår.
Och har nu sovit ut en himla massa, dock har jag varit vaken ett tag.
Har till och med hunnit vara ute två gånger idag, lägga på parkeringspengar.
Men fy bubblan vad det blåser/halvstormar ute och sen lite regn då och då på det, inte så särskilt mysigt faktiskt.

Nu ska jag ta mig ut i köket och ta något att äta och sen göra vid mig lite.
Sen blir det väl en runda neråt stan eller liknande.
Börjar inte jobba förrens klockan 17.00 ikväll.

15.27

Hemma efter en lite tripp i Karlshamn.
Var där med Helena och Frida på ett litet inspirationsesök.
Åt en massa och pratade den del.

Nu sitter jag i soffan och fryser och tänkte ta mig en liten powernap och sen ta och göra vid mig lite och sen åka iväg.

torsdag .

Hemma igen efter en natt hos mamma och pappa och en dag på Väla och IKEA.
Var trött på att bara sitta hemma i min ensamhet så jag åkte med pappa till Helsingborg och gick runder i min ensamhet och myste runt lite.
Ganska skönt, men klart lite ensamt i mellan åt.
Hittade i alla fall lite smått och gott som jag ska försöka fånga på bild sen, kameran sitter på laddning just nu.

Nu ska jag där emot hoppa in i duschen och värma upp mig och sen starta en film och mysa lite till.


Tvsoffan .

Sitter i tvsoffan hemma hos mamma och pappa. I min hörna med min filt, mysigt. Snart är det dags för en film innan alla ska sova. Stannar här till imorgon.

Try my love, Try my love again .

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig.
Får se lite vad vi ska hitta på, men något blir det i alla fall.
För jag är så himla uttråkad.
Tredje dagen som jag är helt ledig och det börjar kännas.
Får panik av att inte ha något att göra..


vännerna är de sista som överger .

Har haft en bra dag idag.
Kollat på en och samma film två gånger.
Ätit massa glass och haft Frida på ett litet besök.
Plus att jag även har fått mig en liten sms-stund med Ida.

Dessa pratstunder tillsammans med er idag tjejer har kännts underbara.
Är så oerhört glad att jag har er.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova gott.
Drömma söta drömmar.
Och sen vakna upp till ännu en ny dag med ett leende på läpparna.