Valborgsdagen .

Jobbdagen är slut och jag överlevde hela!! Var så fruktansvärt trött imorse och ville bara dra kudde och täcke över huvudet, men det gick ju inte. Dagen gick ändå rätt fort och det flöt på med folk nästan hela tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt innan Frida och Jenny kommer hit. Sen blir det till affären och handla något att grilla och sen förfestar vi väl lite här och sen beger oss vidare. Kommer säkert bli en fantastiskt bra kväll, känns som det i alla fall.

Dagens bästa var när min söta vän Ida dök upp på jobbet. Inte alls väntat att träffa på henne sådär utan förvarning. Men det får gärna hända fler gånger då vi ses allt för sällan. Men jag får väl packa en väska och åka upp till Norrköping och hälsa på henne snart igen!!!


ida och tobbe, midsommar 2010


Look out! Look out! Look out! Look out!

Nej nu har jag varit uppe på tok för långe för mitt eget bästa. Har absolut inte gjort allt jag skulle ha gjort ikväll, städningen kom aldrig riktigt igång igen efter min solning och powerwalk. Säger därför god natt och hoppas på att vakna utvilad imorgon. För det lär behövas, kommer att vara fullt ös hela dygnet imorgon. Men jag gillar det!!


burn baby burn .

God kväll vänner.
Är nu mätt och belåten och ska snart slutföra min städning. Fast först tänkte faktiskt jag gå bort och sola ett par minuter. Får fuska lite, eftersom jag inte har tillbringat någon tid ute alls knappt. Bara jobbat en massa, och det gillar jag. Riktigt bra lön denna månaden blev det också. Nej nu måste jag ta mig bort från lägenheten en stund, luktar nämligen brännt i hela lägenheten då jag glömde röra runt i min pastasås som jag lagt ner ost i och sen häller ut hälften på plattan. Bra jobbat av mig!!

LATER,

ännu en fantastisk dag .

Börjar inte jobba förrens helv tolv idag så fixar lite i lägenheten istället. Kommer att bli fin fint här när jag är klar. Plus att jag ska städa ut en massa kläder som jag inte längre vill ha. Får se vart de tar vägen någonstans men har ett par vänner som är intresserade av att plocka åt sig så det löser sig nog rätt bra.

Nej nu ska jag fortsätta med fixandet. Ville mest bara säga hej och önska er en fantastisk dag, solen skiner även idag!!


pappa och jag förra veckan.


torsdagkväll .

Igår hade jag en fantastiskt bra dag tillsammans med systern och hennes hund. Och en fantastiskt bra kväll tillsammans med resten av familjen.

Idag däremot har jag jobbat hela dagen och sen var det i princip direkt hem för att byta om och åka iväg och dansa. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Är inte alls trött än, så funderar på att starta en film eller något liknande. Vi får se vad jag tar för mig helt enkelt.


det fortsätter .

Hände inte så mycket mer här igår inte. Var som sagt var hemma hos mamma och pappa ett par timmar under dagen. Tvättade av min bil och solade lite. Sjukt varmt, men jag klagar inte. Termomertern stod på 34,6 grader och det var vindstilla. Skönt, men riktigt varmt.

Vid halvfyra tiden möte jag upp Frida vid gymet och körde på där i drygt en och en halv timme. Efter det blev det ett varv på stan. Köpte inget speciellt, eller jo ett par strumpbyxor men annars inget. Rätt bra av mig!! Åkte sen hem till mamma och pappa och åt lite och nån timme senare somnade jag i soffan med världens huvudvärk.

Nu väntar jag på att systern och hund ska dyka upp så att vi kan kicka igång denna soliga dagen också. Blir väl att gå en lång runda med hunden medans systern klipper sig och sen får vi se vad som händer.





sunshine .

Solen skiner idag också och det är galet skönt ute. Hade egentligen ett möte inbokat nu vid tolv, men det blev inställt ännu en gång. Börjar bli ganska tröttsamt faktiskt. Därför kör jag hem till mamma och pappa och lånar deras balkong, har ju inte någon egen. Ska hoppa i min ursnygga bikini och sen blir det solning hela dagen, ska även tvätta av min bil. För det behövs verkligen.

Hoppas att ni får en skön dag mina vänner.


helt okej trots allt .

Har haft en fin helg med fina människor. Först blev det grillning och bus tillsammans med hela familjen plus systerns pojkvän och hund samt farmor och Christer. Sen kom även kusinen med hund en runda. Full fart hela kvällen med andra ord. 

Sen blev det upp tidigt i lördags för att jobba. 

Och i söndags blev det först en runda hem till mamma och pappa för att sitta på balkongen en halvtimme och sen vidare till Kristianstad för powerwalk med Frida och lite kaffe och stek på hennes balkong. Sen raka vägen hem igen för en snabb dusch och fixande för kvällen. Blev Björket med massa dans till Playtones.

Idag har det blivit lite shopping och avslutat helgen på bästa sätt tillsammans med bästaste Frida Tegeborn!! Först blev det mat och skratt på Infinity och där efter biomys till Red Riding Hood, en riktigt bra film som jag varmt rekomenderar. Och nu smider vi planer och har en mysig sleepover.


dammat av tangetnerna .

Nu har jag dammat av tangenterna på datan och tänkte göra en liten uppdatering för ovanlighetens skull. Har hänt en massa den senaste tiden. Bland annat detta som kommer här nedan.

Varit på fantastiskt rolig tjejfest och utgång tillsammans med några riktigt bra tjejer.
Suttit i rättsalen i Kristianstad och vittnat.
Jobbat, jobbat och jobbat.
Träffat massa släktingar och ätit massa god mat.
Fått lite sol på min bleka hud.
Haft sleepover med lillasysterna.
Fått världens påskägg av chefen, minst ett kg godis.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra vid mig för lite fest. Blev ruskigt sugen på det nu när jag funderat ett tag på vad Frida skrev till mig.

(min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen, så därför ingen rolig bloggning. Men det är snart läge att införskaffa sig en ny så allt underbart fastnar på bild.)

körsbär .

Godmorgon efterlängtade fredag.
Allt bra denna fantastiska förmiddag? Själv mår jag toppen, solen skiner och jag har sovit så himla bra i mina nya sängkläder ifrån H&M. Tänk att få vakna upp bland sitt favoritmotiv runt sig och solens strolar in genom fönstret, det kan nästan inte bli bättre!! Har nu varit uppe i en timme lite drygt, men har dock inte gjort något speciellt alls. Så det får jag väl ta och börja med nu. Ska ta mig ut i köket och koka ihop lite havregrynsgröt nu. Blev sjukt sugen på det nu. Sen får det väl bli lite klädprovande inför kvällens äventyr och annat fix. Sen är det dags för jobb igen!


sängkläder 199 H&M


puss .

Ska strax krypa ner i sängen och ladda inför morgondagen. Kommer att bli fullt ös hela dagen, först jobb till halv sju och sen iväg på partaj så fort jag är klar. Måsta alltså fixa med allt innan jag går till jobbet imorgon, allt från klädval till solning och träning. Det kommer garanterat bli en höjdardag och framförallt kväll då hela gänget är samlat!

God natt!


all we need i love ..

Veckan har bara rusat iväg och idag är det redan torsdag. Och shit vad jag har längtat till denna dagen, min enda lediga dag denna veckan. Hade planerat den perfekt, men den fick inte riktigt den början som jag planerat...

Emelie ringde och väkte mig runt niotiden. Hon hade missat bussen till jobbet och nästa gick inte förren vid tolv, så hon frågade ifall jag ville skjutsa henne. Och snäll som jag är ställer jag såklart upp för mina vänner, så jag steg upp och tvättade av mig och drog ett par varv med tandborsten i munnen, tog de kläderna som låg närmst sängen och tog sen två drag med borsten genom håret, och sen var jag med i matchen igen.. Påvägen hem körde jag hem och kollade till lillasystern som varit sjuk hela veckan och sen bar det av in mot stan igen och H&M. Fick med mig ännu några plagg ifrån conscious collection, hittade nämligen några redan i söndags på Väla.

Nu har jag precis ätit min mästarpasta och är hur mätt som helst, och sliten från imorse.. Men det kan inte hjälpas för nu ska jag städa iordning bland alla mina kläder, bädda rent och kolla hur det ser ut med tvättider, antagligen lång väntetid men man kan ju hoppas på lite tur!!


jag och emelie i somras .

helgens .

Helgen som gått har varit helt okej.
Blev jobb i fredags, sen kom man hem och möttes av deklarationen och det såg helt underbart ut!! Avslutade fredagen med lövbiff och pommes hemam hos mamma och pappa. Och lördagen var det bara att stiga upp tidigt och ta sig till jobbet där jag var nästa hela dagen. Gick hem och tog det lugnt och avslutade lördagskvällen hos Emelie med film som vi båda somnade till. Söndagen gick i shoppingens tecken då jag och bästaste Frida åkte ner till Väla och en snabb runda inom Familia. Hade en urmysig dag och shoppade en del finingar. När Frida släppt av mig utanför lägenheten ringade mamma och tyckte att jag kunde följa med henne till hennes dans, så det gjorde jag. Helt underbart cabväder, älskar det!! Avslutade sen kvällen med pizza hemma hos mamma och pappa.

Nu när jag tänker efter så har det varit en mycket bra helg ändå! Tack för det, bara fyra dagar kvar och då är det fredag igen och så händer det grejer..




måndag .

Helgen är nu förbi och det är måndag igen. Och just denna måndagen är det storstädning som gäller i lägenheten. Ska vända upp och ner på varenda låda och dammsuge upp varje litet damkorn som befinner sig här. Ska försöka hinna med så myckett som möjlige i alla fall innan det är dags för jobb igen. Blir en massa jobb denna veckan, bara ledig torsdag som det ser ut nu. Men det gör mig inget alls, perfekt inför sommarens alla äventyr.

23.46

Hemma igen efter att ha varit hos mamma och pappa och myst lite. Ätit gott och kollat lite på tv, en helt okej fredagkväll ändå. Nu ska jag rakt ner i sängen och sova ett par timmar innan det är öppning på graffiti som gäller, 07.45 närmare bestämt.

Så god natt och sov så gott!

fredag .

Fredagkväll är nu kommen och jag är hemma från jobbet. Nu sitter jag i soffan och suckar, för vad händer egentligen ikväll!? Inget alls verkar det som, jag som verkligen kände för att hitta på något skoj denna helgen. Får väl hoppas på att det blir så imorgon istället, är ju trots allt ledig på söndag så imorgon måste det hända något!! Men åter till kvällen så, ja det ser som sagt var mycket mörkt ut. Blir nog att åka hem till mamma och pappa en runda och äta tillsammans med dem och sen bara ta det lugnt. Börjar åtta imorgon så det är kanske lika bra, även om det aldrig har stoppat mig förr.

Hoppas att ni får en fantastiskt bra fredagkväll i alla fall :)

godmorgon fredag .

Godmorgon fredag!

Idag så har jag redan hunnit med lite grann. Bland annat, powerwalk och en riktig brakfrukost startat om min data två(!?) gånger. Så jag kan om jag vill!! Annars då, jo jag börjar jobba om tre timmar, alltså halv tolv så har ett par timmar att fördriva här. Men det löser sig nog, har en del grejer att göra och sen duscha och fixa så det löser sig nog.


18.30

Idag är det en suprtrött Johanna som skriver ett litet blogginlägg till er ;)
Ja så är det, jobbat hela dagen på arenan och tog sen mig en liten runda inom H&M och glitter och sen mot tåget hemåt. Har nästan precis landat i soffan och startat lite musik. Har en halvtimme på mig och piggna till och fräscha till mig lite plus att jag måste ta mig en ipren för jag känner att det är huvudvärk påväg. Inte bra, inte bra alls. För snart ska jag ju iväg och dansa och det är ju inte det ultimata att både vara trött och ha ont i huvudet!!

Så nu får jag nog bege mig ut på toaletten och leta fram lite av varje och kanske hinna blunda i ett par minuter innan skjutsen kommer.


bad.

Har kommit tillbaka på ruta ett igen. Allt känns för jäkligt, är trött på allt och hade nog mest av allt behövt komma bort ifrån stan ett par dagar. Men det ser mörkt ut på den fronten också. Tur att jag har ett par solglimtar i livet som försöker hålla mitt humör uppe. Åker därför till gymmet för att möta upp Frida och Frida. Har egentligen ingen ork eller motivation för att träna idag, men jag får väl försöka lite i alla fall.


everybody, rock ´n roll is here to stay .

Jobbat hela dagen och det har gått kanonbra!! Nu väntar en snabbdusch och sen fixande, för ikväll är det all in. För ikväll är det alltså partyparty som gäller med bästaste Frida!! Är supertaggad och fy fan vad kul vi ska ha det, INGEN ska få förstöra min kväll ikväll, det säger jag bara.